Op de hoogte van nieuwe projecten in Schiedam? Klik hier!

Schiedamse Meesters - Toermalijn

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Schiedamse Meesters - Toermalijn
aantal koopwoningen 9
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 320.000 - € 320.000
oppervlakte 141 - 141 m²
perceeloppervlakte 242 - 242 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
makelaar Anke Bodewes Makelaardij
gemeente Schiedam

Informatie

Het nieuwbouwproject Schiedamse Meesters - Toermalijn wordt gebouwd in de plaats Schiedam. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 07 Groenoord en Kethel. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 9 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 320.000 tot € 320.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 141 tot ca. 141 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 242 tot 242 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Anke Bodewes Makelaardij in Schiedam.

Andere nieuwbouwprojecten in Schiedam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schiedam

Woningen
1 van 9 woningen beschikbaar
Prijs Euro 320.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Optie24214104€ 320.000v.o.n. 
Achtertuin, SWK,

Type: Toermalijn
Deze royale hoekwoningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein en een beukmaat maar liefs 6,0 meter. 
 
Op de begane grond vindt u de keuken aan de voorzijde van de woning en de woonkamer aan de achterzijde. De schuifpui zorgt ervoor dat u optimaal lichtinval heeft in uw kamer en biedt u toegang tot de royale achtertuin. Alle woningen beschikken over een fietsenberging en bouwnummer 26 zelfs over een garage. Op de verdieping vinden we drie slaapkamers en een reeds ingerichte badkamer. De zolder, die ook een zee aan ruimte biedt, is vrij indeelbaar.

Project: Schiedamse Meesters
Wonen in de Schiedamse Meesters

In het Schiedamse Kethel wordt een exclusieve woonwijk gecreëerd met circa 100 luxe woningen in verschillende typologieën. Dit unieke project ‘Schiedamse Meesters’ krijgt een opvallend groene, waterrijke uitstraling en een geheel eigen identiteit. Toekomstige bewoners zijn al sinds een vroeg stadium betrokken geweest om mee te denken over bijvoorbeeld de indeling en uitstraling van de woningen.

In de eerste fase worden 41 woningen gerealiseerd in een mix van royale eengezinswoningen en luxe twee-onder-één-kap woningen. Er worden drie typen eengezinswoningen gerealiseerd en drie typen twee-onder-één-kap woningen. De eengezinswoningen worden circa 133 tot 144 vierkante meter groot. De twee-onder-één-kap woningen circa 161 tot 174 vierkante meter, waarbij de grootste woning een binnenmaat heeft van 7,0 meter breed!

Planning
13 oktober 2016: Start verkoop 1e fase

Voorjaar 2017: Beoogde start bouw 1e fase
Begin 2018: Beoogde start oplevering 1e fase

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?