Op de hoogte van nieuwe projecten in Schoonhoven? Klik hier!

De Bol Fase 2 - B1s

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Bol Fase 2 - B1s
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 415.000 - € 415.000
oppervlakte 156 - 156 m²
perceeloppervlakte 237 - 237 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ERA Contour
makelaar Schep Makelaardij Schoonhoven
tweede makelaar Scheele Makelaars BV
gemeente Schoonhoven

Informatie

In Schoonhoven wordt het nieuwbouwproject De Bol Fase 2 - B1s gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 12 Schoonhoven. Dit project omvat slechts 1 te koop staande 2 onder 1 kap woning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 415.000 tot € 415.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 156 tot ca. 156 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 237 tot 237 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Schep Makelaardij Schoonhoven in Schoonhoven. U kunt ook terecht bij makelaar Scheele Makelaars BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Schoonhoven kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schoonhoven

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 415.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
22Optie23715604€ 415.000v.o.n. 

Type: B1s
Deze ruime twee-onder-een-kapwoning met garage is gelegen aan de Opweg in Schoonhoven.

Via de zijentree komt u in de hal met het toilet en de trapopgang naar boven. Aan de voorzijde van de woning ligt de woonkamer en de keuken kijkt uit over de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De tweede verdieping is nog vrij indeelbaar. Hier kunt u indien gewenst nog extra slaapkamers of een werkkamer realiseren.

De woning heeft een fantastisch uitzicht over de Krimpenerwaard. Op dit gedeelte van de Opweg komt nagenoeg geen autoverkeer langs.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: De Bol Fase 2
Aan de rand van Schoonhoven Noord ligt De Bol. Een nieuwe wijk gebouwd in jaren ’30 stijl. De huizen zijn gebouwd met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking. In januari 2011 startte de bouw en inmiddels telt de wijk 31 nieuwe woningen en 2 appartementencomplexen. De nieuwbouwwijk lijkt in eerste opzicht helemaal af... Toch zijn er nog plekken vrij waar binnenkort gebouwd wordt! In totaal zijn er momenteel 4 vrije kavels en 8 Twee-onder-één-kap woningen te koop!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?