Op de hoogte van nieuwe projecten in Sittard-Geleen? Klik hier!

Rosa Toren - Appartementen Rosa Toren

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Sittard, project Rosa Toren - Appartementen Rosa Toren

Algemene informatie

naam project Rosa Toren - Appartementen Rosa Toren
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 945.000 - € 945.000
oppervlakte 243 - 243 m²
perceeloppervlakte 292 - 292 m²
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bouwcombinatie Laudy-Van Wijnen VOF
makelaar Jeroen van Bokhoven
gemeente Sittard-Geleen

Informatie

In Sittard (gemeente Sittard-Geleen) wordt het nieuwbouwproject Rosa Toren - Appartementen Rosa Toren gerealiseerd. Dit is in de wijk Sittard. Dit project omvat slechts 8 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 945.000 tot € 945.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 243 tot ca. 243 vierkante meter. De nieuwbouwappartementen worden gebouwd op een perceel van 292 tot 292 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Jeroen van Bokhoven in Sittard.

Andere nieuwbouwprojecten in Sittard-Geleen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Sittard-Geleen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 945.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1081Te Koop29224306€ 945.000v.o.n. 

Type: Appartementen Rosa Toren
Het eerste dat opvalt als u de appartementen betreedt, zijn de grote raampartijen die voor het vele daglicht zorgen.
 
De appartementen in de Rosa Toren variëren in grootte en indeling, zodat er voor elke wens een geschikte woning te vinden is. De appartementen beschikken over een hal, een ruime woonkamer, één, twee of drie slaapkamers, een open keuken, een technische ruimte en bergruimte in de woning, een badkamer met douche en/of ligbad en toilet en een apart bezoekerstoilet. Daarnaast heeft elke woning een riante buitenruimte.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Rosa Toren
Sittard heeft de Sint Rosa kapel, het Sint Rosa comité, de Sint Rosa schutterij, de Sint Rosa kermis, de Sint Rosa processie, de Sint Rosa sociëteit, het Sint Rosa festival. En nu ook de markante Rosa Toren. Allemaal vernoemd naar Rosa van Lima, die al sinds haar zaligverklaring in 1668 in Sittard wordt vereerd.
 
De Rosa Toren is een opvallend complex met een bijzondere torenvorm. Een markant gebouw dat Sittard een uniek aanzicht geeft.
 
De Rosa Toren is een appartementencomplex dat bestaat uit acht koopapartementen, een luxe penthouse en dertig huurappartementen. U kunt de riante entree, voorzien van automatische schuifdeuren, van twee kanten bereiken. De hoofdentree heeft een elektronisch toegangscontrole-systeem.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?