Op de hoogte van nieuwe projecten in Sudwest Fryslan? Klik hier!

Sneek/Poort van Sneek - fase 2

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Sneek, project Sneek/Poort van Sneek - fase 2

Algemene informatie

naam project Sneek/Poort van Sneek - fase 2
aantal woningen 60
type woningen appartement
rijwoning
2 onder 1 kap
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
gemeente Sudwest Fryslan

Belangrijke data

start verkoop 3e kwartaal 2017

Informatie

Het nieuwbouwproject Sneek/Poort van Sneek - fase 2 wordt gebouwd in de plaats Sneek, in de gemeente Sudwest Fryslan. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 01 Sneek.

De oplevering van deze woningen start 3e kwartaal 2017. Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost in Utrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Sudwest Fryslan kunt u hier vinden: Nieuwbouw Sudwest Fryslan

Stelt u zich eens voor hoe fijn het is te wonen aan of nabij het water. En vanuit uw ruime, zonnige woonkamer of balkon te genieten van de langsvarende schepen en bootjes en van het weidse uitzicht op de historische stad Sneek Het gemak van het centrum en de rust van de natuur zijn binnen handbereik. Dit is wonen met historische uitstraling. Dit is wonen in ‘Poort van Sneek-fase 2’.

Het te ontwikkelen gebied ‘Poort van Sneek fase 2’ ligt op loopafstand van de gezellige binnenstad van Sneek aan het open vaarwater ‘de Geeuw’, een staande mast route waar jaarlijks ontelbare boten doorheen varen. Bovendien rijdt u met de auto vanuit Sneek binnen 20 minuten naar Leeuwarden en u bent in een uur in Amsterdam.
 
Sneek is een dynamische Friese stad met vele gezichten. De stad biedt voor iedereen wat wils. De sfeervolle, historische binnenstad heeft gezellige terrassen, goede restaurants, vele winkels en exclusieve boetiekjes, mooie stadsgrachten met 18e en 19e eeuwse panden en diverse galeries en musea. Ook watersporters en natuurliefhebbers kunnen volop genieten met vlakbij de prachtige Friese meren en natuurgebied de Witte- en Zwarte Brekken en het Oudhof.
  
Ervaar de rust en ruimte van de Friese meren vlakbij Sneek
Bent u liefhebben van watersport? Dan voelt u zich in Friesland als een vis in het water. Friesland beschikt over tal van meren en kanalen, vaarroutes, havens, aanlegsteigers en plekken waar u heerlijk op een terrasje kunt genieten van al dit moois. Via diverse vaarroutes kunt u zeilen en surfen op de vele Friese meren, met de motorboot varen van stad tot stad en met het sloepje of de kano dwars door het Friese platteland trekken. De rust en ruimte van de Friese meren, vlakbij Sneek.

foutje ontdekt?