Op de hoogte van nieuwe projecten in Spijkenisse? Klik hier!

Het Land Spijkenisse fase 10 - Het Land type F geschakeld

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Het Land Spijkenisse fase 10 - Het Land type F geschakeld
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 349.500 - € 349.500
oppervlakte 170 - 170 m²
perceeloppervlakte 191 - 191 m²
inhoud 630 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
makelaar TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
gemeente Spijkenisse

Informatie

Het nieuwbouwproject Het Land Spijkenisse fase 10 - Het Land type F geschakeld wordt gebouwd in de plaats Spijkenisse. Dit project bevindt zich in de wijk De Elementen. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 349.500 tot € 349.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 170 tot ca. 170 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 191 tot 191 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv in Rotterdam.

Andere nieuwbouwprojecten in Spijkenisse kunt u hier vinden: Nieuwbouw Spijkenisse

Woningen
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 349.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
301Optie1911706305€ 349.500v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin,

Type: Het Land type F geschakeld
Woonplezier van XL-formaat!
De allure van zo’n jarendertigwoning komt natuurlijk het meest tot zijn recht op een flinke oppervlakte. Wel, die hééft u met type F: wat zou u denken van een gevelbreedte van 7,30 meter?
Uw geschakelde tweekapper ziet er daardoor niet alleen imposant uit, ook binnenin oogt het riant: elke verdieping is even ruim. U heeft er een forse woonkamer met open keuken, vier slaapkamers en een badkamer. En een zolder voor multifunctioneel gebruik. En bij een woning van 7,30 meter breed past natuurlijk ook een kavel van XL-formaat!

- Zeer royale woonkamer met open keuken
- Vier slaapkamers op de eerste verdieping
- Badkamer voorzien van douche en wastafel
- Separaat tweede toilet met wandcloset
- Vrij indeelbare zolderverdieping
- Een ruime berging in de tuin
- Een opstelplaats voor de auto op eigen terrein
- Brede kavels tot circa 245 m2.

Project: Het Land Spijkenisse fase 10
Het Land is zo’n wijk die meteen vertrouwd aanvoelt. Hoe kan het ook anders: de architectuur lijkt zó weggelopen uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Het is de stijl die nog altijd aanspreekt. In het oog springend door bouwkundige details als erkers, dakoverstekken en metselverbanden.

Ook in de opzet lijkt Het Land in Spijkenisse op zo’n wijk van vroeger. De straten zijn er breed, de voortuinen groot. Elke woning staat op een flinke kavel. Die flinke tuinen, in combinatie met het groen op straat, geeft de wijk een vriendelijk karakter.

Keer op keer is er veel belangstelling voor de fasen van Het Land. Geen twee fasen zijn gelijk. Subtiele details geeft elk woningtype een eigen identiteit. En door de veelheid van typen is iedereen welkom. Van een statige eengezinswoning tot de allure van een twee-onder-één-kap woning.

Het Land: Riante huizen met flinke tuinen, ruime plattegronden en de geliefde jaren dertig architetuur. Dáár wil ik wonen!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?

nieuws uit Spijkenisse  

vr
02-09
SOR opent modelwoningen in Stadsplein in Spijkenisse