Op de hoogte van nieuwe projecten in Steenwijkerland? Klik hier!

Aan de divisie - Twee-onder-een-kapwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Steenwijk, project Aan de divisie  - Twee-onder-een-kapwoning

Algemene informatie

naam project Aan de divisie - Twee-onder-een-kapwoning
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 254.445 - € 254.445
oppervlakte 140 - 140 m²
perceeloppervlakte 330 - 330 m²
inhoud 560 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.
makelaar De Boer + Ten Hoeve Makelaardij
gemeente Steenwijkerland

Informatie

In Steenwijk (gemeente Steenwijkerland) wordt het nieuwbouwproject Aan de divisie - Twee-onder-een-kapwoning gerealiseerd. Dit is in de wijk Stad-Steenwijk. Dit project omvat slechts 8 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 254.445 tot € 254.445. De woningen hebben een oppervlak vanaf 140 tot ca. 140 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 330 tot 330 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Boer + Ten Hoeve Makelaardij in Steenwijk.

Andere nieuwbouwprojecten in Steenwijkerland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Steenwijkerland

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 254.445
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
2Te Koop3301405604€ 254.445v.o.n. 

Type: Twee-onder-een-kapwoning
Aan de Divisie
Aan de zuidoostelijke rand van Steenwijk, in het Van den Kornputkwartier, verrijst Aan de Divisie: 8 twee-onder-een kapwoningen. De woningen staan op riante kavels en beschikken standaard over een garage. Opvallend fraai op de begane grond is de ruime doorloop van woonkamer naar de (open) keuken. Hier heb je veel ruimte voor een mooie grote eettafel voor zes of acht personen.
Op de eerste verdieping liggen drie royale slaapkamers, een inloopkast en een complete badkamer. Via een open, vaste trap bereik je de tweede verdieping. Op deze grote zolderverdieping is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een of twee extra kamers voor hobby of studie.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Aan de divisie
Het plan voor acht twee-onder-een-kapwoningen is terug van weggeweest. Er is goed geluisterd naar de wensen van belangstellenden voor het project Aan de Divisie. Dat heeft geresulteerd in een vernieuwde uitstraling en een aantal belangrijke extra’s: standaard een garage bij de woning, vloerverwarming op de begane grond en een inloopkast op de verdieping. Bij de aanpassingen en aanvullingen hoort een extra label. De Revisie dus.

De kavels kijken mooi uit op brede groenstroken. Dat zorgt voor veel privacy. Met een kavelmaat variërend van 310 tot 345 vierkante meter kun je al je ideeën voor de tuin vorm geven. Verschillende terrassen, een speelveld met een trampoline voor de kinderen, een vijverpartij of je eigen groentetuintje. Het kan allemaal.

De woningen zijn straks voorzien van zonnecollectoren. Door gebruik te maken van de zon bespaar je op je woonlasten. Natuurlijk worden alle woningen onderhoudsarm uitgevoerd. De dakoverstekken zijn gemaakt van duurzaam en onderhoudsvriendelijk plaatmateriaal. En ook aan de kunststof gevelkozijnen komt geen verfkwast meer te pas.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?