Op de hoogte van nieuwe projecten in Terneuzen? Klik hier!

Handelspoort - commerciëel kavel

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Terneuzen, project Handelspoort - commerciëel kavel

Algemene informatie

naam project Handelspoort - commerciëel kavel
aantal koopwoningen 1
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 202.538 - € 202.538
perceeloppervlakte 1850 - 1850 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
makelaar AM Zeeland B.V.
gemeente Terneuzen

Informatie

Het nieuwbouwproject Handelspoort - commerciëel kavel wordt gebouwd in de plaats Terneuzen. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 11 West (Terneuzen). Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande bebouwbare kavel.

De prijzen van de kavels zijn vanaf € 202.538 tot € 202.538. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 1850 tot 1850 vierkante meter en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar AM Zeeland B.V. in Terneuzen.

Andere nieuwbouwprojecten in Terneuzen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Terneuzen

Woningen
1 woning
Prijs Euro 202.538
Beschikbaarheid op aanvraag bij de betrokken partijen

Type: commerciëel kavel
Door de aansluiting aan de Westerscheldetunnel ligt dit bedrijventerrein in  het centrum van de Euregio Scheldemond tussen Belgie en Nederland.
Het is een perfect bedrijventerrein voor ondernemingen die vanuit een centrale locatie naast de Nederlandse ook de Vlaamse markt benaderen.

HANDELSPOORT ZUID is daarmee de beste zichtlocatie uit de wijde omtrek. In de directe omgeving is grootschalige havengebonden industrie gevestigd, die bovendien in de toekomst zal uitbreiden.


Project: Handelspoort
Een nieuw bedrijventerrein aan de entree van Terneuzen, op het knooppunt van twee interregionale verbindingswegen in Zeeland.Prijzen Vrij Op Naam inclusief 21% BTW. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?