Op de hoogte van nieuwe projecten in Terneuzen? Klik hier!

Othene Zuid, type Aurelia - type B

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Terneuzen, project Othene Zuid, type Aurelia - type B

Algemene informatie

naam project Othene Zuid, type Aurelia - type B
aantal koopwoningen 12
aantal beschikbaar 3
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 285.000 - € 299.000
oppervlakte 158 - 158 m²
perceeloppervlakte 285 - 299 m²
inhoud 594 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
makelaar Smolders Makelaars
gemeente Terneuzen

Informatie

In Terneuzen wordt het nieuwbouwproject Othene Zuid, type Aurelia - type B gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 26 Oost (Terneuzen). Dit project omvat 12 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 285.000 tot € 299.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 158 tot ca. 158 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 285 tot 299 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Smolders Makelaars in Terneuzen.

Andere nieuwbouwprojecten in Terneuzen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Terneuzen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
3 van 12 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 285.000 tot Euro 299.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
596Te Koop2861585945€ 285.000v.o.n. 
598Te Koop2851585945€ 290.000v.o.n. 
599Te Koop2991585945€ 299.000v.o.n. 

Type: type B
Aan de voorzijde voorzien van een erker met grote ramen tot op de vloer voor veel lichtinval en uitzicht. Alle kozijnen zijn van onderhoudsvriendelijk kunststof. Optioneel is de woonruimte aan de achterzijde nog uitbreidbaar.
Met een ruime garage-berging (optioneel uitbreidbaar en met een deur naar de woning) en een handige trapkast (optioneel uitbreidbaar). Entree met ruimte voor garderobe en een toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
Kaveloppervlaktes van 280 tot 299 m². Prachtig gelegen aan het water!
De hoofdslaapkamer is voorzien van een grote raampartij tot op de vloer in de voorgevel (met een prachtig zicht op het water) en een dakraam in de kasthoek.
De tweede en de derde slaapkamer zijn aan de achterzijde gelegen en profiteren beide van de grote dakkapel (ook onderhoudsvriendelijk afgewerkt). De tweede slaapkamer is 10,4 m² groot en de derde slaapkamer 9,3 m².
De royale badkamer biedt ruimte aan een toilet, een douche, een ligbad en twee wastafels.
type B1
Voorzien van een grote L-vormige woonruimte van 47,6 m² met een open keuken. De doorzon-kamer is maar liefst 4 meter breed bij 10,5 meter diep en biedt volop ruimte om uw eigen indeling te maken!
De trap is tegen de zijgevel gelegen (L-kamer op de begane grond). De hoofdslaapkamer is 19,5 m² groot en heeft de deur in de kasthoek, terwijl het bed om de hoek geplaatst kan worden.
De trap tegen de zijgevel is voorzien van een raam. Er is een berging met ruimte voor de wasmachine/wasdroger en de cv. De vierde slaapkamer is 17,8 m² groot en heeft een raam in de voorgevel en een dakraam achter.
type B2
De trap aan de andere kant levert een Z-vormige woonruimte op van 47,5 m² met een open keuken. De zithoek is dan 4 meter bij 4,7 meter en de eethoek 4 meter bij 5,7 meter, wat ook volop indelingsmogelijkheden biedt!
De badkamer is aan de zijgevel gelegen en voorzien van een raam (Z-kamer op de begane grond). De hoofdslaapkamer is 19,4 m² groot en heeft de deur aan de kant van het bed, terwijl de kasthoek om de hoek is gelegen.
Met de trap aan de andere kant is de riante berging met ruimte voor de wasmachine/wasdroger en de cv aan de voorgevel gelegen met een raam. De vierde slaapkamer is 13 m² groot en heeft een raam in de zijgevel.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Othene Zuid, type Aurelia
Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense kreek en de landschappelijke inrichting van de omgeving is het in Othene Zuid met recht ‘natuurlijk wonen’.
Het buitengebied met polders, natuurgebieden en ook de Westerschelde zijn altijd dichtbij.
Othene Zuid heeft prima voorzieningen zoals een supermarkt, een bakker, kinderopvang en twee basisscholen, terwijl het centrum en de andere voorzieningen van Terneuzen ook goed bereikbaar zijn.
In de derde fase van Othene Zuid worden, gelegen aan het water, aan de Koninginnepage royale twee-onder-één-kap woningen van het type Aurelia gerealiseerd.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?