Op de hoogte van nieuwe projecten in Terneuzen? Klik hier!

Othene Zuid, type Aurelia - type A

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Terneuzen, project Othene Zuid, type Aurelia - type A

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Othene Zuid, type Aurelia - type A
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 2
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 379.500 - € 389.500
oppervlakte 190 - 190 m²
perceeloppervlakte 494 - 550 m²
inhoud 728 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
makelaar Smolders Makelaars
gemeente Terneuzen

Informatie

Het nieuwbouwproject Othene Zuid, type Aurelia - type A wordt gebouwd in de plaats Terneuzen. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 26 Oost (Terneuzen). Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 5 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 379.500 tot € 389.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 190 tot ca. 190 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 494 tot 550 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Smolders Makelaars in Terneuzen.

Andere nieuwbouwprojecten in Terneuzen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Terneuzen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
2 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 379.500 tot Euro 389.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
595Te Koop4941907286€ 379.500v.o.n. 
772Te Koop5501907286€ 389.500v.o.n. 

Type: type A
De woonkamer met open keuken is U-vormig en maar liefst 59,8 m² groot.
Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant is er een uitgebouwde erker met grote raampartijen tot op de vloer voor veel lichtinval en uitzicht. Alle kozijnen zijn van onderhoudsvriendelijk kunststof.
Optioneel is de woonruimte aan de achterzijde nog uitbreidbaar.
De garage-berging is zeer ruim (optioneel uitbreidbaar en met een deur naar de woning). Er is een bijkeuken voorzien met ruimte voor de wasmachine/wasdroger (optioneel uitbreidbaar). De entree biedt ruimte aan een garderobe en er is een toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
Kaveloppervlaktes van 438 m² tot 550 m². Prachtig gelegen aan het water!
De hoofdslaapkamer is maar liefst 23,7 m² groot en is voorzien van twee grote raampartijen tot op de vloer in de voorgevel (met een prachtig zicht op het water).
Optioneel zijn er een dressroom (halfopen of gesloten) en/of een ensuite-badkamer te maken. De tweede en de derde slaapkamer zijn aan de achterzijde gelegen en hebben ieder een grote raampartij tot op de vloer. De tweede en de derde slaapkamer zijn beide 11,4 m² groot.
De royale badkamer is voorzien van een raam in de zijgevel en biedt ruimte aan een toilet, een douche, een ligbad en twee wastafels.
De tweede trap komt boven op een overloop met een klein dakraam dat voor licht in de traphal zorgt. Er is een cv-ruimte. Verder de riante vierde en vijfde slaapkamers van ieder 12,4 m². Beide slaapkamers zijn voorzien van een raam in de gevel en een dakraam in het dak.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Othene Zuid, type Aurelia
Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense kreek en de landschappelijke inrichting van de omgeving is het in Othene Zuid met recht ‘natuurlijk wonen’.
Het buitengebied met polders, natuurgebieden en ook de Westerschelde zijn altijd dichtbij.
Othene Zuid heeft prima voorzieningen zoals een supermarkt, een bakker, kinderopvang en twee basisscholen, terwijl het centrum en de andere voorzieningen van Terneuzen ook goed bereikbaar zijn.
In de derde fase van Othene Zuid worden, gelegen aan het water, aan de Koninginnepage royale twee-onder-één-kap woningen van het type Aurelia gerealiseerd.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?