Op de hoogte van nieuwe projecten in Terneuzen? Klik hier!

Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH02

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH02
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 3
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 219.000 - € 239.000
oppervlakte 135 - 148 m²
perceeloppervlakte 130 - 144 m²
inhoud 506 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
makelaar Smolders Makelaars
gemeente Terneuzen

Informatie

Het nieuwbouwproject Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH02 wordt gebouwd in de plaats Terneuzen. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 26 Oost (Terneuzen). Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 219.000 tot € 239.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 135 tot ca. 148 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 130 tot 144 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Smolders Makelaars in Terneuzen.

Andere nieuwbouwprojecten in Terneuzen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Terneuzen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
3 van 4 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 219.000 tot Euro 239.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
799Te Koop1441355066€ 219.000v.o.n. 
800Te Koop1351485066€ 239.000v.o.n. 
805Te Koop1301355066€ 219.000v.o.n. 

Type: type VH02
Begane grond
De hoekwoning van het type VH2 biedt u een zee aan ruimte! De woning heeft een royale zithoek aan de achterzijde, een eethoek in het verlengde van keuken, die aan de voorzijde gesitueerd is. Een trapkast is direct vanuit de leefruimte bereikbaar. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet. Veel daglicht komt via de grote pui aan de achterzijde en de grote ramen aan de voorzijde binnen. De achterpui kan optioneel uitgevoerd worden in een schuivende variant. Optioneel is de begane grond aan de achterzijde uit te breiden, waardoor leefruimte nog ruimer worden.

Verdieping
Op de eerste verdieping is er een royale hoofdslaapkamer met aparte hoek voor kasten. Ook de andere twee ruime slaapkamers op deze verdieping hebben een opstelplek voor kledingkasten. De badkamer is ruim opgezet en biedt ruimte aan een douche, hangtoilet en een wastafel. Ook is er nog een ruime bergkast op deze verdieping aanwezig. Uiteraard zijn hier ook diverse opties mogelijk. Een apart toilet in plaats van de bergkast, een extra wastafel en diverse opties voor de plattegrondindeling behoren tot de mogelijkheden.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping zijn de vierde en vijfde ruime slaapkamers gesitueerd, voorzien van een groot dakraam. Daarnaast is er op deze verdieping ook nog een berging waar de CV-installatie staat. Tevens is hier een opstelplaats van wasmachine en droger voorzien.

Garages
Deze woning heeft standaard een garagebox die gelegen is op het gemeenschappelijke binnenterrein en is bereikbaar via de achtertuin.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Othene Zuid, type Vliegende Hollander
"De vliegende Hollander" is het volgende project in de 3e fase van Othene Zuid genaamd.

In dit nieuwe plan worden er aan de laan van Othene royale rijwoningen gerealiseerd van het type VH1, VH2,VH3 en VH4. Twee-onder-één kap woningen van het type VH12 en één vrijstaande woning VH11 aan de Schoenerwerf. 

Ook worden er bungalows van het type VH7 tot en met VH10 aan de Hoogaarswerf gerealiseerd. Bungalows van het type VH5 en VH6 komen aan de laan van Othene te staan. 

De woningen worden allemaal energiezuinig uitgevoerd en hebben allemaal PV-zonnepanelen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?