Op de hoogte van nieuwe projecten in Terneuzen? Klik hier!

Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH10

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH10
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen geschakeld
status in verkoop
koopprijs € 295.000 - € 295.000
oppervlakte 147 - 147 m²
perceeloppervlakte 233 - 233 m²
inhoud 621 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
makelaar Smolders Makelaars
gemeente Terneuzen

Informatie

In Terneuzen wordt het nieuwbouwproject Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH10 gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 26 Oost (Terneuzen). Dit project omvat slechts 1 te koop staande geschakelde woning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 295.000 tot € 295.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 147 tot ca. 147 vierkante meter. De geschakelde nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 233 tot 233 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Smolders Makelaars in Terneuzen.

Andere nieuwbouwprojecten in Terneuzen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Terneuzen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 295.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
784Te Koop2331476214€ 295.000v.o.n. 

Type: type VH10
Begane grond
De geschakelde bungalows van het type VH8,9,10 bieden u een zee aan ruimte. De woningen hebben een open leefruimte met daarin een royale zithoek aan de voorzijde, een eethoek in het verlengde van de keuken aan de achterzijde. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet en berging/garage. De toegang tot de hoofdslaapkamer met en suite badkamer is in de woonkamer gelegen. Veel daglicht komt via de grote pui aan de achterzijde en de grote ramen aan de voorzijde binnen. De achterpui kan optioneel uitgevoerd worden in een schuivende variant. Als optie kan er gekozen worden om een extra inpandige berging te realiseren op de begane grond, die toegankelijk is via de woonkamer-keuken.

Verdieping

Op de eerste verdieping zijn er twee extra slaapkamers. Ook is er nog een ruime berging op deze verdieping aanwezig. Deze kan optioneel ook omgebouwd worden naar een tweede badkamer In de technische berging hangt de CV-installatie, waar tevens de opstelplaats van wasmachine en droger voorzien zijn.

Garage

Deze woning heeft standaard een inpandige garage.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Othene Zuid, type Vliegende Hollander
"De vliegende Hollander" is het volgende project in de 3e fase van Othene Zuid genaamd.

In dit nieuwe plan worden er aan de laan van Othene royale rijwoningen gerealiseerd van het type VH1, VH2,VH3 en VH4. Twee-onder-één kap woningen van het type VH12 en één vrijstaande woning VH11 aan de Schoenerwerf. 

Ook worden er bungalows van het type VH7 tot en met VH10 aan de Hoogaarswerf gerealiseerd. Bungalows van het type VH5 en VH6 komen aan de laan van Othene te staan. 

De woningen worden allemaal energiezuinig uitgevoerd en hebben allemaal PV-zonnepanelen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?