Op de hoogte van nieuwe projecten in Terneuzen? Klik hier!

Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH12

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH12
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 3
aantal onder optie 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 309.000 - € 309.000
oppervlakte 159 - 159 m²
perceeloppervlakte 246 - 252 m²
inhoud 621 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
makelaar Smolders Makelaars
gemeente Terneuzen

Informatie

In Terneuzen wordt het nieuwbouwproject Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH12 gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 26 Oost (Terneuzen). Dit project omvat slechts 4 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 309.000 tot € 309.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 159 tot ca. 159 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 246 tot 252 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Smolders Makelaars in Terneuzen.

Andere nieuwbouwprojecten in Terneuzen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Terneuzen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
3 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 309.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
787Optie2521596216€ 309.000v.o.n. 
788Optie2521596216€ 309.000v.o.n. 
789Te Koop2461596216€ 309.000v.o.n. 

Type: type VH12
Begane grond
De twee-onder-één-kap woning van het type VH12 en biedt u een zee aan ruimte met als extra uitstraling een fraai vormgegeven topgevel. De woning heeft een royale zithoek aan de voorzijde, een eethoek aan de achterzijde nabij de keuken, die aan de achterzijde gesitueerd is. Tevens is er een trapkast die direct vanuit de leefruimte bereikbaar is. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet. Veel daglicht komt via de grote pui aan de achterzijde en de grote ramen aan de voorzijde binnen. De achterpui kan optioneel uitgevoerd worden in een schuivende variant. Optioneel is de begane grond aan de achterzijde uit te breiden, waardoor leefruimte nog ruimer worden.

Verdieping
Op de eerste verdieping is er een royale hoofdslaapkamer met aparte hoek voor kasten. Ook de andere twee ruime slaapkamers op deze verdieping hebben een opstelplek voor kledingkasten. De badkamer is ruim opgezet en biedt ruimte aan een douche, hangtoilet en een wastafel. Ook is er nog een ruime bergkast op deze verdieping aanwezig. Uiteraard zijn hier ook diverse opties mogelijk. Een apart toilet in plaats van de bergkast, een extra wastafel en diverse opties voor de plattegrondindeling behoren tot de mogelijkheden.

Tweede verdieping
Deze woning heeft aan de zijkant een uitstekende topgevel waardoor er op de tweede verdieping nog meer ruimte ontstaat voor de riante vierde en vijfde slaapkamer. Ook is er een berging waar de CV-installatie staat. Tevens is hier een opstelplaats van wasmachine en droger voorzien.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Othene Zuid, type Vliegende Hollander
"De vliegende Hollander" is het volgende project in de 3e fase van Othene Zuid genaamd.

In dit nieuwe plan worden er aan de laan van Othene royale rijwoningen gerealiseerd van het type VH1, VH2,VH3 en VH4. Twee-onder-één kap woningen van het type VH12 en één vrijstaande woning VH11 aan de Schoenerwerf. 

Ook worden er bungalows van het type VH7 tot en met VH10 aan de Hoogaarswerf gerealiseerd. Bungalows van het type VH5 en VH6 komen aan de laan van Othene te staan. 

De woningen worden allemaal energiezuinig uitgevoerd en hebben allemaal PV-zonnepanelen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?