Op de hoogte van nieuwe projecten in Terneuzen? Klik hier!

Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH07

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH07
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
type woningen geschakeld
status in verkoop
koopprijs € 275.000 - € 275.000
oppervlakte 140 - 140 m²
perceeloppervlakte 233 - 263 m²
inhoud 584 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
makelaar Smolders Makelaars
gemeente Terneuzen

Informatie

Het nieuwbouwproject Othene Zuid, type Vliegende Hollander - type VH07 wordt gebouwd in de plaats Terneuzen. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 26 Oost (Terneuzen). Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande geschakelde woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 275.000 tot € 275.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 140 tot ca. 140 vierkante meter. De geschakelde nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 233 tot 263 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Smolders Makelaars in Terneuzen.

Andere nieuwbouwprojecten in Terneuzen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Terneuzen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 275.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
776Te Koop2631405844€ 275.000v.o.n. 
777Te Koop2331405844€ 275.000v.o.n. 

Type: type VH07
Begane grond
De geschakelde bungalow van het type VH7 biedt u een zee aan ruimte De woning heeft een open leefruimte met daarin een royale zithoek aan de voorzijde, een eethoek in het verlengde van de keuken aan de achterzijde. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet, berging. De toegang tot de hoofdslaapkamer met en suite badkamer is in de woonkamer gelegen. De berging op de begane grond is ook via de voorkant bereikbaar via een loopdeur. Veel daglicht komt via de grote pui aan de achterzijde en de grote ramen aan de voorzijde binnen. De achterpui kan optioneel uitgevoerd worden in een schuivende variant. Optioneel is de begane grond aan uit te breiden met een inpandige garage, overeenkomstig met type VH8 waardoor leefruimte nog ruimer worden.

Verdieping
Op de eerste verdieping zijn er twee extra slaapkamers. Ook is er nog een ruime berging op deze verdieping aanwezig. Deze kan optioneel ook omgebouwd worden naar een tweede badkamer In de technische berging hangt de CV-installatie, waar tevens de opstelplaats van wasmachine en droger voorzien zijn.

Berging
Deze woning heeft standaard een buitenberging die gelegen is in de achtertuin.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Othene Zuid, type Vliegende Hollander
"De vliegende Hollander" is het volgende project in de 3e fase van Othene Zuid genaamd.

In dit nieuwe plan worden er aan de laan van Othene royale rijwoningen gerealiseerd van het type VH1, VH2,VH3 en VH4. Twee-onder-één kap woningen van het type VH12 en één vrijstaande woning VH11 aan de Schoenerwerf. 

Ook worden er bungalows van het type VH7 tot en met VH10 aan de Hoogaarswerf gerealiseerd. Bungalows van het type VH5 en VH6 komen aan de laan van Othene te staan. 

De woningen worden allemaal energiezuinig uitgevoerd en hebben allemaal PV-zonnepanelen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?