Op de hoogte van nieuwe projecten in Utrecht? Klik hier!

De Wij Welgelegen Utrecht appartementen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Utrecht, project De Wij Welgelegen Utrecht appartementen

Algemene informatie

naam project De Wij Welgelegen Utrecht appartementen
aantal woningen 43
type woningen appartement
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar J.P. van Eesteren B.V.
gemeente Utrecht

Belangrijke data

start verkoop 2e kwartaal 2018

Informatie

Het nieuwbouwproject De Wij Welgelegen Utrecht appartementen wordt gebouwd in de plaats Utrecht. Dit project bevindt zich in de wijk West.

Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar J.P. van Eesteren B.V. in Gouda.

Andere nieuwbouwprojecten in Utrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Utrecht

Op een locatie aan de rand van Oog in Al omsloten door Leidseweg, Ravellaan, Schönberglaan en Bartoklaan wordt een gevarieerd programma aan woningen ontwikkeld in een verkeersluwe omgeving.

In het plan komen 45 startersappartementen met royale buitenruimte aan de Bartoklaan, ca. 12 patiobungalows aan de Schönberglaan, 20 royale herenhuizen en 10 twee onder een kapwoningen aan een nieuwe laan en 6 herenhuizen aan de Ravellaan.

Welgelegen ligt op een mooie locatie langs één van de oudste toegangswegen van Utrecht: de Leideseweg. Park Oog in Al is vlakbij, net over de Leidsche Rijn. Met de fiets bent u in tien minuten in hartje Utrecht.

Welgelegen ligt aan de westkant van Utrecht. De A2 en de A12 zijn snel bereikbaar. Het station Utrecht CS bevindt zich ook binnen tien minuten fietsafstand.

foutje ontdekt?