Op de hoogte van nieuwe projecten in Veenendaal? Klik hier!

Het Stempel - Type A

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Veenendaal, project Het Stempel - Type A

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Het Stempel - Type A
aantal huurwoningen 10
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status te huur
huurprijs € 870 - € 875
oppervlakte 83 - 83 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance
makelaar REBO Vastgoed Management Amersfoort
tweede makelaar Vastgoed Concept
gemeente Veenendaal

Informatie

In Veenendaal wordt het nieuwbouwproject Het Stempel - Type A gerealiseerd. Dit is in de wijk Centrum. Dit project omvat 10 huur appartementen.

De prijzen van de huur woningen variëren vanaf € 870 tot € 875. De woningen hebben een oppervlak vanaf 83 tot ca. 83 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel te huur.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar REBO Vastgoed Management Amersfoort in Amersfoort. U kunt ook terecht bij makelaar Vastgoed Concept.

Andere nieuwbouwprojecten in Veenendaal kunt u hier vinden: Nieuwbouw Veenendaal

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 10 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 870 tot Euro 875
straatstatuswoonopp.kamersservicekostenprijsenergielabel
Tuinstraat 8ETe Huur833€ 40€ 870 
Tuinstraat 8TOptie833€ 40€ 875 

Type: Type A
3-KAMERAPPARTEMENT
Tuinstraat 8E*, 8F, 8G, 8S*, 8T, 8U, 10E*, 10F, 10G & 10U (* Deze woningen zijn gespiegeld)

Woonoppervlakte ca. 83 m2 • Woonkamer met toegang naar het balkon • Open keuken met spoeleiland of in hoekopstelling, compleet met ATAG inbouwapparatuur: motorloze RVS schouwkap, gaskookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koel-vriescombinatie • 2 slaapkamers • Badkamer met douche en wastafel • Apart toilet • Bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger • Balkon op het noordoosten • Aparte berging op de begane grond, in de kelder of op het binnenterrein • Parkeren op het afgesloten binnenterrein

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Het Stempel
Het complex
Het Stempel is een mooi woningcomplex, van vier woonlagen en een penthouse op de vijfde verdieping. Op de plek van het voormalig postkantoor, in het bruisende centrum van Veenendaal. Achter het L-vormige complex ligt een afgesloten binnenterrein waar je met een gerust hart jouw auto kunt parkeren. Door het verticale kleurgebruik en de verspringende gevels en balkons lijken de appartementen gehuisvest in aparte, statige panden. Dit maakt het tot een stijlvol geheel. De ruime balkons en grote ramen zorgen voor veel daglicht in de woningen. De afwerking, zowel buiten als binnen het complex, laten zien dat er veel aandacht aan besteed is. Hier woon je met trots.

De appartementen
De appartementen variëren in grootte, van ca. 60 tot 90 m2. Ook in indeling is er genoeg variatie te vinden met in totaal negen woningtypen. Eén of twee slaapkamers? Ligging op een hoek? Een grotere woonkamer met apart eetgedeelte of toch liever een ruimer balkon? Of ga je voor dat penthouse, met eigen lift die direct in de woning uitkomt en volop privacy? Eén ding is zeker, je krijgt altijd een mooie, luxe keuken met inbouwapparatuur. En een nette, compacte badkamer. Over opbergruimte hoef je je geen zorgen te maken: je hebt een berging in de woning en een berging onder het gebouw of buiten het gebouw op de begane grond nabij de parkeerplaatsen. Op jouw balkon geniet je aan het einde van de dag van een lekker drankje, uitkijkend over het gezellige centrum van Veenendaal. Heerlijk toch!

De voordelen van huren
Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?