Op de hoogte van nieuwe projecten in Vlaardingen? Klik hier!

Park Hooglede - Twee onder één kap

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Vlaardingen, project Park Hooglede - Twee onder één kap

Algemene informatie

naam project Park Hooglede - Twee onder één kap
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 499.500 - € 499.500
oppervlakte 167 - 167 m²
perceeloppervlakte 235 - 235 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zuidwest
makelaar Makelaardij Thuis
gemeente Vlaardingen

Informatie

Het nieuwbouwproject Park Hooglede - Twee onder één kap wordt gebouwd in de plaats Vlaardingen. Dit project bevindt zich in de wijk Holy-Zuid. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 499.500 tot € 499.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 167 tot ca. 167 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 235 tot 235 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Makelaardij Thuis in Vlaardingen.

Andere nieuwbouwprojecten in Vlaardingen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Vlaardingen

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 499.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
42Optie23516704€ 499.500v.o.n. 

Type: Twee onder één kap
Twee-onder-één-kap-woningen Esdoorn
  • Een woning van 167 m2
  • Woonkamer met open keuken ruim 63 m2
  • 3 slaapkamer op de verdieping van 19, 13 en 7 m2
  • Royale badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel
  • Separaat toilet op de verdieping
  • Luxe keuken
  • Prijzen vanaf ca € 499.500


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Park Hooglede

Nabij de Vlaardingse Vaart en Broekpolder verrijst de woonwijk Park Hoog Lede. De nieuwe wijk kenmerkt zich door klassieke architectuur van Van Egmond Totaalarchitectuur. De gevels zijn verrijkt met erkers, luifels en ruime dakoverstekken. Alle woningen hebben diepe tuinen of royale terrassen en zijn zeer ruim van opzet. Alle woningen en appartementen zijn voorzien van grote raampartijen om het zonlicht binnen te laten. Het is een heerlijke plek om te wonen, omgeven door groen en water om heerlijk te recreëren. Op dit moment zijn bijna 100 van de in totaal 225 woningen gebouwd en bewoond. De wijk krijgt hiermee al een volwassen karakter. December 2015 is gestart met de bouw van acht twee-onder-één-kap woningen van de types Esdoorn en Vleugelnoot, acht eengezinswoningen van de types Witte Els en Sierkers en negen eengezinswoningen van de types Rode Bes, Moerbes en Plataan. De woonoppervlakte van deze woningen variëren van 122 tot 184 m2, eind dit jaar zullen deze 27 woningen gereed zijn. Maart 2016 start de verkoop van appartementgebouw Hooglede 2, 28 appartementen met schitterend uitzicht over de Vlaardingse vaart en de Broekpolder. De appartementen variëren van  115 tot 171 m2, zijn allen voorzien van luxe keuken en badkamer en kennen een zeer hoog afwerkniveau. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een warmte-koude opslag systeem dat comfortabele vloer- verwarming en –koeling kent en in combinatie met de zonnepanelen op het dak een zeer laag energie gebruik kennen. Goed voor uw portemonnee en nog beter voor het milieu.

Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?