Op de hoogte van nieuwe projecten in Vlaardingen? Klik hier!

de Buitenplaats Van Ruytenburch - Keijser kavel incl. woning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Vlaardingen, project de Buitenplaats Van Ruytenburch - Keijser kavel incl. woning

Algemene informatie

naam project de Buitenplaats Van Ruytenburch - Keijser kavel incl. woning
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 729.000 - € 729.000
oppervlakte 150 - 150 m²
perceeloppervlakte 495 - 495 m²
inhoud 390 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed West
makelaar De Witte Garantie Makelaars BV
gemeente Vlaardingen

Informatie

In Vlaardingen wordt het nieuwbouwproject de Buitenplaats Van Ruytenburch - Keijser kavel incl. woning gerealiseerd. Dit is in de wijk Oostwijk. Dit project omvat slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 729.000 tot € 729.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 150 tot ca. 150 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 495 tot 495 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Witte Garantie Makelaars BV in Vlaardingen.

Andere nieuwbouwprojecten in Vlaardingen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Vlaardingen

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 729.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
kavel 2aOptie4951503905€ 729.000v.o.n. 

Type: Keijser kavel incl. woning
Ontwikkelmogelijkheden

Op De Buitenplaats geven bewoners zelf vorm aan hun woondroom. Niet alleen in de architectuur is veel differentiatie mogelijk, ook de invulling van het perceel bij vrije kavels en de woning biedt volop ruimte om zelf keuzes te maken. Bewoners kunnen zelf ook het aantal verdiepingen kiezen en is er een grote variatie mogelijk in kapvormen en metselwerk. In de woningen en appartementen is er volop keuze om allerlei indelingsvarianten zelf te bepalen. Door te kiezen voor een uitbouw, zoals een erker of veranda, krijgt de woning nog meer een eigen karakter. Parkeren kan op verschillende manieren worden opgelost op eigen terrein, zodat een autoluwe openbare ruimte ontstaat.

Project: de Buitenplaats Van Ruytenburch
De Buitenplaats

Een plek om de stad te ontvluchten, met heerlijk eten, muziek, kunst en prachtige tuinen. Willem van Ruytenburch, heer van Vlaardingen, creëerde in de 17e eeuw zijn Buitenplaats: een groene oase die symbool stond voor het goede leven. Nu komen deze tijden weer tot leven. Toekomstige bewoners krijgen de kans om zelf vorm te geven aan hun woning en leefomgeving, om hiermee de toekomst van De Buitenplaats Van Ruytenburch te bepalen.

Locatie

Omgeven door historische stadsparken, op steenworp afstand van de binnenstad van Vlaardingen. Voor wie rondloopt met een woondroom is de ligging van De Buitenplaats met recht een buitenkans te noemen. Het aangrenzende Oranjepark, ‘ t Hof en monumentale panden bepalen de sfeer: vol karakter, allure en rust. Tegelijk ligt De Buitenplaats op enkele minuten wandelen van het centrum van Vlaardingen met haar winkels, horeca en culturele voorzieningen. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend, vlakbij de uitvalswegen van Vlaardingen en opstappunten voor openbaar vervoer.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?