Op de hoogte van nieuwe projecten in Waalwijk? Klik hier!

De Boekenmolen - Woningtype A-XL

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Boekenmolen - Woningtype A-XL
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 305.000 - € 305.000
oppervlakte 151 - 151 m²
perceeloppervlakte 270 - 270 m²
inhoud 561 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed Zuid
makelaar Staete Makelaars Waalwijk
tweede makelaar Van De Zande Makelaardij Waalwijk
gemeente Waalwijk

Informatie

In Waalwijk wordt het nieuwbouwproject De Boekenmolen - Woningtype A-XL gerealiseerd. Dit is in de wijk Bedrijventerreinen Waalwijk. Dit project omvat slechts 1 te koop staande hoekwoning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 305.000 tot € 305.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 151 tot ca. 151 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 270 tot 270 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Staete Makelaars Waalwijk in Waalwijk. U kunt ook terecht bij makelaar Van De Zande Makelaardij Waalwijk.

Andere nieuwbouwprojecten in Waalwijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Waalwijk

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 305.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
18Optie2701515616€ 305.000v.o.n. 

Type: Woningtype A-XL
Bouwnummer 18 is een woning met 3 volledige woonlagen en platdak. Deze woning is op de begane grond voorzien van een uitbouw. Op de 2e verdieping zijn meerdere indelingsvarianten mogelijk.
  • Riante woonkamer/keuken 47,5 m2
  • 5 ruime slaapkamers van ca. 6 m2, 11,5 m2, 13 m2, 14,5 m2 en 19,5 m2
  • Badkamer met inloopdouche
  • Woonoppervlak van ca. 151 m2
  • Inhoud van ca. 561 m3
  • Kavel van ca. 270 m2


Project: De Boekenmolen
Landgoed Driessen
Landgoed Driessen ligt niet ver van het centrum van Waalwijk, richting Sprang Capelle.
Het gebied bestaat uit verschillende wijken met elk een eigen karakter en woonsfeer. Net zo gevarieerd als Waalwijk zelf.  Landgoed Driessen is een unieke locatie, waar stad en landschap samensmelten.

Wonen in het groen
Groen speelt de hoofdrol in de wijk, die vlot toegankelijk is via de hoofdweg. Diezelfde ontsluitingsweg leidt u binnen enkele minuten naar de A59 richting 's Hertogenbosch en Breda en de N261 richting Tilburg door het "Hollandse stukje Brabant", met zijn weilanden met koeien, akkerlanden en kenmerkende molens.

Rust en ruimte
Het bestaande landschap en de cultuurhistorische elementen vormen de basis van de stedenbouwkundige opzet van Landgoed Driessen. De natuur en de woningen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat betekent voor u optimaal profiteren van rust en ruimte.

Levendige wijk
De wijk, Landgoed Driessen, kent een groot aantal eigen voorzieningen. Dat zorgt voor levendigheid en gemak. Er zijn basisscholen, een scholengemeenschap voor vmbo, havo en atheneum en gymnasium en een school voor praktijkonderwijs. Verder is de wijk trots op de sporthal, de vele sportverenigingen en een eigen gezondheidscentrum. In dit gezondheidscentrum zijn onder meer en huisarts, fysiotherapeut en apotheek gevestigd.

De Boekenmolen
Dit project bestaat uit 2 type woningen : 2 laags met schuin dak en zolder en 3 laags met plat dak. De woningen hebben een ruime keuken/woonkamer, 3 of 5 slaapkamers en praktische badkamer voorzien van toilet, wastafel en inloopdouche. De ruime tuinen van 10 of 20 meter diep zijn gelegen op het westen en oosten.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?