Op de hoogte van nieuwe projecten in Waddinxveen? Klik hier!

Nieuw Centrum Waddinxveen - Dekwoningen 1

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Nieuw Centrum Waddinxveen - Dekwoningen 1
aantal koopwoningen 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 198.000 - € 199.500
oppervlakte 102 - 111 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar a.s.r. vastgoed ontwikkeling
makelaar De Pater Makelaardij
tweede makelaar Lafeber Makelaardij
gemeente Waddinxveen

Informatie

Het nieuwbouwproject Nieuw Centrum Waddinxveen - Dekwoningen 1 wordt gebouwd in de plaats Waddinxveen. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 04. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande appartement.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 198.000 tot € 199.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 102 tot ca. 111 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Pater Makelaardij in Waddinxveen of bij de makelaar Lafeber Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Waddinxveen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Waddinxveen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
0 van 1 woning beschikbaar
Prijs van Euro 198.000 tot Euro 199.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel

Type: Dekwoningen 1
De royale vierkamer-dekwoningen hebben twee woonlagen. Een ideale woning voor een gezin, singles en de combinatie wonen en werken aan huis. De entree van de dekwoningen ligt aan het Spoorpad met een lift die uitkomt op het niveau van de binnentuin. Alle woningen beschikken over een buitenruimte die in rechtstreekse verbinding staat met de binnentuin op het dek. U heeft een afsluitbare berging en een privé-parkeerplaats. Genieten
van de levendigheid van het nieuwe centrum van Waddinxveen en van de rust in je eigen, ruime woning, die kan variëren van circa 100 m2 tot 120 m2. Uitkijkend over het groene buitengebied en de binnentuin.

Naast de eerste slaapkamer is de tweede en derde slaapkamer ruim opgezet en goed in te richten als kinder-, logeer- of studeerkamer. De ruime badkamer is ingericht met douche-, wastafel- en toiletcombinatie. Een tweede toilet bevindt zich op de begane grond. Handig is de aparte ruimte voor de wasmachine en wasdroger, die tevens extra bergruimte biedt.

U parkeert uw auto op uw privéplaats in het alleen voor bewoners toegankelijke deel van de parkeergarage. U kunt direct met de lift naar de binnentuin of nog even boodschappen doen in de winkels en gezellig een terrasje pakken op het Gouweplein. De combinatie van levendigheid en rust, comfort en gemak vindt u hier.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Nieuw Centrum Waddinxveen
Stedelijk wonen in een landelijke omgeving. Het nieuwe centrum van Waddinxveen is een echte ontmoetingsplaats geworden voor jong en oud waar je nu al kunt wonen. Centrum Waddinxveen ligt centraal, slechts een half uur verwijderd van Utrecht, Den Haag en Rotterdam met de auto of de trein. 

Een dynamisch en levendig gebied met gezellige pleinen, groen naast de deur en alle voorzieningen van Winkelcentrum Gouweplein binnen handbereik. 

Het is er allemaal: gezellige horeca, kledingwinkels, verswinkels, supermarkten en kleine boetiekjes. Vanaf je woning bereik je met de lift het winkelgebied en de parkeergarage. Met Cultuurhuys de Kroon waarin o.a. een theater en bibliotheek de Groene Venen gevestigd zijn, de weekmarkt iedere vrijdag, is het voorzieningen niveau hoog. 

Er is een ruim aanbod woningen voor singles, starters en gezinnen: royale appartementen grenzend aan schitterend ingerichte binnentuinen en of sfeervolle pleinen. Maar hier kunt u ook met uw gezin wonen met keuze uit 2 of 4 verdiepingen tellende eengezinswoningen, waaronder ook 10 grondgebonden woningen. 

De woningen zijn per direct leverbaar. Voor meer informatie en openingstijden verkoopkantoor: www.centrumwaddinxveen.nl/contact

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?