Op de hoogte van nieuwe projecten in Waddinxveen? Klik hier!

Nieuw Centrum Waddinxveen - Appartementengebouw 7-2

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Nieuw Centrum Waddinxveen - Appartementengebouw 7-2
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 243.000 - € 358.000
oppervlakte 103 - 151 m²
aantal kamers 3 - 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar a.s.r. vastgoed ontwikkeling
makelaar De Pater Makelaardij
tweede makelaar Lafeber Makelaardij
gemeente Waddinxveen

Informatie

Het nieuwbouwproject Nieuw Centrum Waddinxveen - Appartementengebouw 7-2 wordt gebouwd in de plaats Waddinxveen. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 04. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande appartement.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 243.000 tot € 358.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 103 tot ca. 151 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Pater Makelaardij in Waddinxveen of bij de makelaar Lafeber Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Waddinxveen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Waddinxveen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs van Euro 243.000 tot Euro 358.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop015104€ 358.000v.o.n. 

Type: Appartementengebouw 7-2
Appartementengebouw 7-2 is een gebouw op de hoek van de Marktstraat/Gouweplein met zes woonverdiepingen. Hierin worden 15 drie- en vierkamerappartementen gerealiseerd, met afmetingen variërend van circa 110 m2 tot 150 m2. Alle appartementen hebben een buitenruimte aan de kant van het Gouweplein. Aan dit plein ligt ook de entree van het gebouw.

De eerste drie woonlagen bevatten steeds drie woningen. Vanaf verdieping 4 zitten er twee appartementen op elke woonlaag met ramen aan drie zijden van de woning. Aan u de keuze van welk uitzicht u wilt genieten; over het Burgemeester Warnaarplantsoen, het Gouweplein of over de groene zone aan de zijde van de Kanaaldijk, of een combinatie van uitzichten.

De appartementen beschikken over een royale woonkamer, variërend van 45 m2 tot 60 m2, met een open keuken en hebben een hoog afwerkingsniveau. Hierin zijn de voorzieningen om uw keuken te plaatsen al getroffen. De woning wordt opgeleverd inclusief een luxe ingerichte badkamer met dubbele wastafelcombinatie (behalve huisnummers 10 en 16, die een enkele wastafel hebben), ligbad met thermostatische badmengkraan, douche en toilet. Daarnaast is er een gastentoilet met fonteintje en een aparte kamer met aansluitingen voor uw wasmachine en wasdroger die tevens geschikt is als extra bergruimte.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Nieuw Centrum Waddinxveen
Stedelijk wonen in een landelijke omgeving. Het nieuwe centrum van Waddinxveen is een echte ontmoetingsplaats geworden voor jong en oud waar je nu al kunt wonen. Centrum Waddinxveen ligt centraal, slechts een half uur verwijderd van Utrecht, Den Haag en Rotterdam met de auto of de trein. 

Een dynamisch en levendig gebied met gezellige pleinen, groen naast de deur en alle voorzieningen van Winkelcentrum Gouweplein binnen handbereik. 

Het is er allemaal: gezellige horeca, kledingwinkels, verswinkels, supermarkten en kleine boetiekjes. Vanaf je woning bereik je met de lift het winkelgebied en de parkeergarage. Met Cultuurhuys de Kroon waarin o.a. een theater en bibliotheek de Groene Venen gevestigd zijn, de weekmarkt iedere vrijdag, is het voorzieningen niveau hoog. 

Er is een ruim aanbod woningen voor singles, starters en gezinnen: royale appartementen grenzend aan schitterend ingerichte binnentuinen en of sfeervolle pleinen. Maar hier kunt u ook met uw gezin wonen met keuze uit 2 of 4 verdiepingen tellende eengezinswoningen, waaronder ook 10 grondgebonden woningen. 

De woningen zijn per direct leverbaar. Voor meer informatie en openingstijden verkoopkantoor: www.centrumwaddinxveen.nl/contact

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?