Op de hoogte van nieuwe projecten in Waddinxveen? Klik hier!

Nieuw Centrum Waddinxveen - Eengezinswoningen 7

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Nieuw Centrum Waddinxveen - Eengezinswoningen 7
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen geschakeld
status in verkoop
koopprijs € 333.000 - € 333.000
oppervlakte 158 - 158 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar a.s.r. vastgoed ontwikkeling
makelaar De Pater Makelaardij
tweede makelaar Lafeber Makelaardij
gemeente Waddinxveen

Informatie

Het nieuwbouwproject Nieuw Centrum Waddinxveen - Eengezinswoningen 7 wordt gebouwd in de plaats Waddinxveen. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 04. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande geschakelde woning.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 333.000 tot € 333.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 158 tot ca. 158 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Pater Makelaardij in Waddinxveen of bij de makelaar Lafeber Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Waddinxveen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Waddinxveen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 333.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop015805€ 333.000v.o.n. 

Type: Eengezinswoningen 7
Aan Onderlangs, parallel aan de Kanaaldijk, komen tien half vrijstaande eengezinswoningen met vier etages. De zonnige woningen hebben een royale buitenruimte die grenst aan de woonkamer en een terras op de tweede etage: een buitenruimte met privacy én uitzicht over de groene binnentuin en de weidsheid van het groene buitengebied. Genieten van de levendigheid van het nieuwe centrum van Waddinxveen en van de rust in uw eigen, ruime woning, die kan variëren van circa 155 m2 tot 170 m2 excl. buitenruimtes.

U parkeert uw auto in uw eigen afsluitbare parkeergarage, die u bereikt via de het alleen voor bewoners toegankelijke deel van de parkeergarage. U loopt vanuit uw garage direct uw woning in of u gaat nog even winkelen of een terrasje pakken. De combinatie van levendigheid en rust, comfort en gemak vindt u hier.

Op de begane grond van uw woning bevinden zich de entree, een aparte ruimte/bijkeuken met aansluitingen voor uw wasmachine en droger én een kamer die u op meerdere manieren kunt inrichten, bijvoorbeeld als slaapkamer, atelier, werkkamer of speelkamer voor uw kinderen.

Via de trap bereikt u het woongedeelte met de royale zonnige woonkamer en de aangrenzende keuken. Vanuit de keuken én vanuit de woonkamer, stapt u zo op uw ruime terras. Op de 2e etage zijn er drie slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met douche, bad, wastafel en toilet. Vanaf de overloop bereikt u uw tweede terras dat is gelegen boven de winkels. Hiervandaan heeft u zowel uitzicht op de binnentuin als het buitengebied aan de zijde van de Kanaaldijk. Veel opbergruimte nodig? Een zolderetage over de volledige lengte en breedte van uw woning, biedt u dit comfort.

En wilt u een nog royalere keuken? Kijk dan eens naar huisnummer 3, die daarnaast beschikt over een extra groot terras.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Nieuw Centrum Waddinxveen
Stedelijk wonen in een landelijke omgeving. Het nieuwe centrum van Waddinxveen is een echte ontmoetingsplaats geworden voor jong en oud waar je nu al kunt wonen. Centrum Waddinxveen ligt centraal, slechts een half uur verwijderd van Utrecht, Den Haag en Rotterdam met de auto of de trein. 

Een dynamisch en levendig gebied met gezellige pleinen, groen naast de deur en alle voorzieningen van Winkelcentrum Gouweplein binnen handbereik. 

Het is er allemaal: gezellige horeca, kledingwinkels, verswinkels, supermarkten en kleine boetiekjes. Vanaf je woning bereik je met de lift het winkelgebied en de parkeergarage. Met Cultuurhuys de Kroon waarin o.a. een theater en bibliotheek de Groene Venen gevestigd zijn, de weekmarkt iedere vrijdag, is het voorzieningen niveau hoog. 

Er is een ruim aanbod woningen voor singles, starters en gezinnen: royale appartementen grenzend aan schitterend ingerichte binnentuinen en of sfeervolle pleinen. Maar hier kunt u ook met uw gezin wonen met keuze uit 2 of 4 verdiepingen tellende eengezinswoningen, waaronder ook 10 grondgebonden woningen. 

De woningen zijn per direct leverbaar. Voor meer informatie en openingstijden verkoopkantoor: www.centrumwaddinxveen.nl/contact

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?