Op de hoogte van nieuwe projecten in Wageningen? Klik hier!

Mouterijnoort - De Mouterij - Gerst

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Mouterijnoort - De Mouterij - Gerst
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 345.000 - € 345.000
oppervlakte 148 - 148 m²
perceeloppervlakte 185 - 193 m²
inhoud 506 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed
tweede projectontw. Van Swaay Projectontwikkeling
makelaar Jeltes Ten Hoor Wageningen
gemeente Wageningen

Informatie

In Wageningen wordt het nieuwbouwproject Mouterijnoort - De Mouterij - Gerst gerealiseerd. Dit is in de wijk Stedelijk gebied. Dit project omvat slechts 2 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 345.000 tot € 345.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 148 tot ca. 148 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 185 tot 193 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Jeltes Ten Hoor Wageningen in Wageningen.

Andere nieuwbouwprojecten in Wageningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Wageningen

Woningen
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 345.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop1851485064€ 345.000v.o.n. 
4Te Koop1931485064€ 345.000v.o.n. 

Type: Gerst
De woningen van het type Gerst bieden op de begane grond plaats aan een ruime entree (zijingang) de woonkamer (met dubbele terrasdeuren) en woonkeuken. De woning is 1.20 m dieper dan standaard. De ruimtelijke indeling wordt benadrukt door de grote erker aan de straatkant en de dubbele terrasdeuren . Er kan zowel voor een straatgerichte als een tuingerichte woonkamer worden gekozen. Op de verdieping bevindt zich de ruime badkamer, de riante ouderslaapkamer en 2 slaapkamers. De zolder is optioneel in te richten met 2 grote slaap- / werkkamers en bergruimte en uit te breiden met een grote of kleine dakkapel.

Project: Mouterijnoort - De Mouterij
Mounterijnoort is een nieuwe woonlocatie bij de Churchillweg in Wageningen. De historische waarde van de locatie en de wensen van de toekomstige bewoners stonden centraal bij de ontwikkeling van deze unieke woonwijk. 'Bewoners voelen zich thuis in deze wijk'; dat was het uitgangspunt bij de ontwerpwerkzaamheden. Er is dan ook veel aandacht besteed aan wensen en eisen van toekomstige bewoners, passend bij deze tijd. Het resultaat is een zeer gevarieerde woonlocatie, met een breed aanbod aan woningen. Uiteraard met veel aandacht voor wooncomfort, energiezuinigheid en met volop ruimte voor het uitvoeren en invullen van indiviuele woonwensen.
Het plan bestaat uit drie deelgebieden: De Ambacht, De Mouterij en Diedenoort. Eind vorig jaar is gestart met de bouw in deelgebied De Ambacht.

Deelgebied De Mouterij is de tweede fase van woonplan Mouterijnoort. Architectenbureau Soeters Van Eldonk hebben oud en nieuw gecombineerd in dit deelgebied waardoor er een kernmerkende jaren '30 sfeer is ontstaan. In totaal worden in de Mouterij 31 woningen gerealiseerd. In de eerste verkoopfase gaat het om 8 twee-onder-een-kapwoningen, 2 hoekwoningen en 1 tussenwoning. De woningen liggen erg mooi in de Beatrixlaan, een zeer gewilde woonomgeving in Wageningen.

De stijlvolle en energiezuinige woningen zijn verrassend ruim en bieden vele mogelijkheden voor maximaal wooncomfort. Omdat iedereen eigen wensen en ideeën over plezierig wonen heeft, bieden wij u een woning aan met de ruimte om te wonen zoals u dat wenst. Kiest u voor een woonkamer aan de straat- of tuinzijde, gaat u voor een erf met parkeerruimte, of wilt u liever een garage? De keuze is aan u. Alle woningen hebben een ruime tuin en beschikken over 3 tot 4 royale slaapkamers op de eerste en tweede verdieping. De ruime opzet en het groene en kindvriendelijke karakter van de wijk,maken van plan De Mouterij een geweldige plek om te wonen.

Binnen De Ambacht onderscheiden we drie gebieden. De statige rand van de wijk grenst aan de Churchillweg en heeft een weids uitzicht over het toekomstig park. Hier bouwen we 27 klassieke herenhuizen. In en rondom de knusse straatjes komen 57 eengezinswoningen in diverse varianten. In de woonstraatjes realiseren we moderne rijwoningen, met gevarieerde gevels en markante details.
Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?