Op de hoogte van nieuwe projecten in Wageningen? Klik hier!

Mouterijnoort - Hop

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Wageningen, project Mouterijnoort - Hop

Algemene informatie

naam project Mouterijnoort - Hop
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 249.500 - € 249.500
oppervlakte 113 - 113 m²
perceeloppervlakte 152 - 152 m²
inhoud 379 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed
tweede projectontw. Van Swaay Projectontwikkeling
makelaar Ditters Makelaars Wageningen
tweede makelaar Jeltes Ten Hoor Makelaars Wageningen
gemeente Wageningen

Informatie

In Wageningen wordt het nieuwbouwproject Mouterijnoort - Hop gerealiseerd. Dit is in de wijk Stedelijk gebied. Dit project omvat slechts 2 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 249.500 tot € 249.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 113 tot ca. 113 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 152 tot 152 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ditters Makelaars Wageningen in Wageningen. U kunt ook terecht bij makelaar Jeltes Ten Hoor Makelaars Wageningen.

Andere nieuwbouwprojecten in Wageningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Wageningen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 249.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
27Te Koop1521133793€ 249.500v.o.n. 

Type: Hop
Type Hop is een veelzijdige woning. Deze woning is namelijk geschikt voor starters èn voor 2 persoonshuishoudens waar de kinderen het huis uit zijn. Type Hop biedt de mogelijkheid om nu of later op de begane grond te slapen en te douchen. Standaard is ook dit type woning voorzien van comfortabele vloerverwarming, zonnepanelen en modern sanitair van Villeroy & Boch.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Mouterijnoort
'Bewoners die zich helemaal thuis voelen in de wijk'. Dát is het uitgangspunt bij de realisatie van woonwijk Mouterijnoort. De 19 rijwoningen bevinden zich pal achter de rustige en groene Beatrixlaan en nabij de Churchillweg. Het gezellige centrum van Wageningen en het busstation bevinden zich op steenworp afstand. Gaat u 's ochtends met de auto naar het werk? De uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar.

De fraaie woningen van Mouterijnoort combineren oud en nieuw op bijzonder sfeervolle wijze. Niet voor niks zijn ook de historische panden van de voormalige Bavaria-exportbrouwerij bewaard gebleven. Het resultaat mag er zijn: een heerlijke gevarieerde woonwijk met de karakteristieke uitstraling van de jaren '30, maar met al het gewenste comfort van nu.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?