Op de hoogte van nieuwe projecten in Woerden? Klik hier!

Defensie-eiland Midden - Kadewoning

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Defensie-eiland Midden - Kadewoning
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 469.000 - € 469.000
oppervlakte 152 - 152 m²
perceeloppervlakte 100 - 100 m²
inhoud 395 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
tweede projectontw. Blauwhoed
makelaar De Keizer Makelaars Vleuten BV
tweede makelaar Gevaert Makelaars
gemeente Woerden

Informatie

Het nieuwbouwproject Defensie-eiland Midden - Kadewoning wordt gebouwd in de plaats Woerden. Dit project bevindt zich in de wijk Woerden-Midden. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 469.000 tot € 469.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 152 tot ca. 152 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 100 tot 100 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Keizer Makelaars Vleuten BV in Vleuten of bij de makelaar Gevaert Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Woerden kunt u hier vinden: Nieuwbouw Woerden

Woningen
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 469.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Optie1001523955€ 469.000v.o.n. 
Zonneterras,

Type: Kadewoning
Aan de kade staan negen schitterende kadewoningen met een woonoppervlakte van circa 152 m². Acht woningen zijn qua indeling hetzelfde. Er is één special, gelegen op de hoek aan het stadsparkje.
Hier woon je heerlijk rustig aan de singel in een huis dat door de enorme raampartijen en stoere architectuur heel bijzonder is om te zien. Maar dat niet alleen, die grote ramen zorgen ook voor een unieke woonbeleving.  

Je komt het huis binnen via de kade of via het binnenterrein waar je je auto op je privé-parkeerplaats parkeert. Op de begane grond is een berging en een kamer met bijna verdiepingshoge ramen. Dit zou een perfecte werkplek kunnen zijn of een speelkamer voor de kinderen. 

Met de trap ga je naar de eerste verdieping met de woonkamer, open keuken en de heerlijke daktuin. Dit terras ligt boven de parkeerplaatsen. Door de hogere ligging is het extra licht, ervaar je volop privacy én kijk je mooi uit op het water. De 2e verdieping is de slaapverdieping met maar liefst vier slaapkamers, een badkamer met douche én ligbad en een separaat toilet. 

Kies je gevel bij een Kadewoning

Bij de Kadewoningen bieden we diverse opties aan die dit huis tot jouw thuis maken. Zo heb je ook invloed op de gevel. Wil je een schuifpui, openslaande deuren, een bloemkozijn of een wintertuin c.q. loggia? En wat dacht je van een glasgevel met een vide erachter? Kies wat bij je past…

Project: Defensie-eiland Midden
Defensie-eiland is een van de meest bijzondere plekken in Woerden.Een eiland in de stad waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen. Grijp je kans in Midden en kies voor een van de Kadewoningen, Kasteelwoningen, appartementen of penthouses. 

UITGESPROKEN & HERKENBAAR

Defensie-eiland herbergt veel kwaliteiten die door duurzaam ontwikkelen behouden blijven en zelfs versterkt worden. Zo gaan we spaarzaam om met materialen en tonen we respect voor een stukje historie door daar waar mogelijk bestaande gebouwen te renoveren en te hergebruiken. Ook de openbare inrichting van het plan refereert aan het verleden. Verder krijgen fietsers en wandelaars een hoofdrol, wordt er zo veel mogelijk uit het zicht geparkeerd en afval ondergronds ingezameld.  Op Defensie-eiland zijn we begonnen met bouwen in Noord. Kom naar het eiland en laat je verrassen door de mooie mix van stoere, industriële stadswoningen aan de oostoever en prachtige, statige herenhuizen aan de westoever.  Daarnaast hebben we twee bijzondere woontorens gebouwd die naadloos aansluiten op de sfeer van het eiland. Het resultaat mag er zijn! Nu is Midden aan de beurt. Het volgende plan met minstens zoveel kwaliteit. 

MIDDEN IN HET LEVEN

Midden ligt centraal op Defensie-eiland tussen Kasteel Woerden en de Singel. Dit deel vormt de hoofdentree van het eiland. De woningen worden omringd door bijzondere openbare plekken, zoals het Wasserijplein met de oude wasserij en de zo kenmerkende schoorsteen van 27 meter hoog. In deze historische gebouwen komt gezellige horeca met cultuur en wonen. Een groene kade siert de Singel en aan de voet van de fietsbrug ligt een groen stadsparkje. Hier woon je heerlijk! 

STOER & INDUSTRIEEL

Het industriële karakter van Defensie-eiland was voor architect Gert de Graaf van Groosman de onderlegger van zijn ontwerp. De kasteelwoningen, kadewoningen en appartementen hebben door gekozen vorm en materiaalgebruik een stoere uitstraling. Bekijk de beelden en zie hoe de woningen duidelijke bouwstijlkenmerken vertonen van de oude defensiegebouwen. Ook de omgevingskwaliteiten zijn meegenomen in het ontwerp. Door de grote raampartijen geniet je optimaal van het uitzicht op het water, het plein of Kasteel Woerden. Ook heeft iedere woning een fijne, eigen buitenruimte.  

AUTOLUW 

Op Defensie-eiland zie je straks weinig auto’s. Een bewuste keuze om de groene en waterrijke woonbeleving te versterken en alle ruimte te geven aan fietsers en wandelaars. Alle bewoners van Midden parkeren hun auto in het binnengebied op begane grond niveau. Onder de appartementen, woningen en tuinen van de Kasteelwoningen komt op -1 een openbare parkeergarage van de gemeente Woerden met een parkeercapaciteit van circa 85 parkeerplaatsen. De tuinen van de Kadewoningen liggen op de eerste verdieping, deels boven de parkeerplaats van de bewoners dus. Elke bewoners heeft een eigen gereserveerde privé-parkeerplaats. De penthouses zelfs twee!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?