Op de hoogte van nieuwe projecten in Woerden? Klik hier!

Defensie-eiland Midden - Appartement

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Defensie-eiland Midden - Appartement
aantal koopwoningen 12
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 492.300 - € 492.300
oppervlakte 143 - 143 m²
perceeloppervlakte 143 - 143 m²
inhoud 372 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
tweede projectontw. Blauwhoed
makelaar De Keizer Makelaarsgroep Vleuten BV
tweede makelaar Gevaert Makelaars
gemeente Woerden

Informatie

Het nieuwbouwproject Defensie-eiland Midden - Appartement wordt gebouwd in de plaats Woerden. Dit project bevindt zich in de wijk Woerden-Midden. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 12 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 492.300 tot € 492.300. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 143 tot ca. 143 vierkante meter. De nieuwbouwappartementen staan op een perceel van 143 tot 143 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Keizer Makelaarsgroep Vleuten BV in Vleuten of bij de makelaar Gevaert Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Woerden kunt u hier vinden: Nieuwbouw Woerden

Woningen
1 van 12 woningen beschikbaar
Prijs Euro 492.300
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
27Optie1431433724€ 492.300v.o.n. 

Type: Appartement
Kies je favoriet
Je hebt keuze uit twaalf appartementen, verdeeld over de begane grond, 1e en 2everdieping. Door de vorm van het gebouw en de diversiteit aan buitenruimtes is bijna geen appartement hetzelfde. Er zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen en de woonoppervlaktes variëren van circa 66 tot maar liefst 143 m². Opvallend zijn de grote raampartijen. Deze zijn vaak verdiepingshoog. Dus je hebt hoe dan ook een heerlijk licht appartement en een mooi uitzicht.   

Klein maar fijn
Op de begane grond liggen twee appartementen met een heerlijk zonnig terras aan het Wasserijplein. Beide appartementen hebben een lichte woonkamer met open keuken, een luxe badkamer, separaat toilet en een ruimte berging voor de wasmachine en dergelijke. Bouwnummer 20 heeft twee slaapkamers en bouwnummer 21 één riante slaapkamer waarin je een fraaie inloopkast kunt creëren.  Uiteraard kun je deze kamer wel splitsen in twee slaapkamers. Het is aan jou…  

Boven wonen
Op elke verdieping liggen vijf riante appartementen. Elk appartementen heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Kies je voor een rechte of schuine gevel? Drie of vier slaapkamers? Uitzicht op het plein of op het water? De luxe van een bijkeuken? Of voor de grootste badkamer?
 
Wat je ook kiest, je geniet altijd van heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon of terras.

Project: Defensie-eiland Midden
Defensie-eiland is een van de meest bijzondere plekken in Woerden.Een eiland in de stad waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen. Grijp je kans in Midden en kies voor een van de Kadewoningen, Kasteelwoningen, appartementen of penthouses. 

UITGESPROKEN & HERKENBAAR

Defensie-eiland herbergt veel kwaliteiten die door duurzaam ontwikkelen behouden blijven en zelfs versterkt worden. Zo gaan we spaarzaam om met materialen en tonen we respect voor een stukje historie door daar waar mogelijk bestaande gebouwen te renoveren en te hergebruiken. Ook de openbare inrichting van het plan refereert aan het verleden. Verder krijgen fietsers en wandelaars een hoofdrol, wordt er zo veel mogelijk uit het zicht geparkeerd en afval ondergronds ingezameld.  Op Defensie-eiland zijn we begonnen met bouwen in Noord. Kom naar het eiland en laat je verrassen door de mooie mix van stoere, industriële stadswoningen aan de oostoever en prachtige, statige herenhuizen aan de westoever.  Daarnaast hebben we twee bijzondere woontorens gebouwd die naadloos aansluiten op de sfeer van het eiland. Het resultaat mag er zijn! Nu is Midden aan de beurt. Het volgende plan met minstens zoveel kwaliteit. 

MIDDEN IN HET LEVEN

Midden ligt centraal op Defensie-eiland tussen Kasteel Woerden en de Singel. Dit deel vormt de hoofdentree van het eiland. De woningen worden omringd door bijzondere openbare plekken, zoals het Wasserijplein met de oude wasserij en de zo kenmerkende schoorsteen van 27 meter hoog. In deze historische gebouwen komt gezellige horeca met cultuur en wonen. Een groene kade siert de Singel en aan de voet van de fietsbrug ligt een groen stadsparkje. Hier woon je heerlijk! 

STOER & INDUSTRIEEL

Het industriële karakter van Defensie-eiland was voor architect Gert de Graaf van Groosman de onderlegger van zijn ontwerp. De kasteelwoningen, kadewoningen en appartementen hebben door gekozen vorm en materiaalgebruik een stoere uitstraling. Bekijk de beelden en zie hoe de woningen duidelijke bouwstijlkenmerken vertonen van de oude defensiegebouwen. Ook de omgevingskwaliteiten zijn meegenomen in het ontwerp. Door de grote raampartijen geniet je optimaal van het uitzicht op het water, het plein of Kasteel Woerden. Ook heeft iedere woning een fijne, eigen buitenruimte.  

AUTOLUW 

Op Defensie-eiland zie je straks weinig auto’s. Een bewuste keuze om de groene en waterrijke woonbeleving te versterken en alle ruimte te geven aan fietsers en wandelaars. Alle bewoners van Midden parkeren hun auto in het binnengebied op begane grond niveau. Onder de appartementen, woningen en tuinen van de Kasteelwoningen komt op -1 een openbare parkeergarage van de gemeente Woerden met een parkeercapaciteit van circa 85 parkeerplaatsen. De tuinen van de Kadewoningen liggen op de eerste verdieping, deels boven de parkeerplaats van de bewoners dus. Elke bewoners heeft een eigen gereserveerde privé-parkeerplaats. De penthouses zelfs twee!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?