Op de hoogte van nieuwe projecten in Zaanstad? Klik hier!

De Nieuwe Haven - Woningtype A

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Nieuwe Haven - Woningtype A
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 179.500 - € 179.500
oppervlakte 75 - 75 m²
perceeloppervlakte 73 - 73 m²
inhoud 264 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.
makelaar Kuijs Reinder Kakes
tweede makelaar HVMS Zaandam
gemeente Zaanstad

Informatie

Het nieuwbouwproject De Nieuwe Haven - Woningtype A wordt gebouwd in de plaats Zaandam, in de gemeente Zaanstad. Dit project bevindt zich in de wijk Oude Haven. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 179.500 tot € 179.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 75 tot ca. 75 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 73 tot 73 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Kuijs Reinder Kakes in Zaandam of bij de makelaar HVMS Zaandam.

Andere nieuwbouwprojecten in Zaanstad kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zaanstad

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 179.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Optie73752643€ 179.500v.o.n. 

Type: Woningtype A
In nieuwbouwproject De Nieuwe Haven Zaandam komen in totaal 35 woningen. De architectuur van deze woningen sluit aan op de bestaande, kenmerkende bebouwing van de Havenbuurt. Deze drie kamerwoningen in De Nieuwe Haven Zaandam zijn van alle gemakken voorzien en hebben een tuin met ligging op het zuiden.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: De Nieuwe Haven
In nieuwbouwproject De Nieuwe Haven Zaandam komen in totaal 35 woningen. De architectuur van deze woningen sluit aan op de bestaande, kenmerkende bebouwing van de Havenbuurt. De drie- en vierkamerwoningen in De Nieuwe Haven Zaandam zijn van alle gemakken voorzien.

De Nieuwe Haven Zaandam staat bekend als een gezellige volksbuurt. Met vooroorlogse laagbouw aan het water. Er wonen als vanouds meerdere generaties van een familie dicht bij elkaar. Kleinkinderen lopen zo naar hun opa en oma aan de overkant. De buurt vormt daardoor een hechte gemeenschap met een grote mate van saamhorigheid.

Heerlijk winkelen, uitgaan, naar de bioscoop of lekker uit eten. Vanaf je woning in De Nieuwe Haven Zaandam fiets je binnen tien minuten naar de gezellige binnenstad. Het stadshart mag zich zelfs tot finalist Beste Binnenstad van Nederland 2015 noemen. Het Zaantheater, de Monetroute en het Czaar Peterhuisje: ook op cultureel gebied is er veel te ontdekken in Zaandam.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?