Op de hoogte van nieuwe projecten in Zaanstad? Klik hier!

De Nieuwe Haven - Woningtype B

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zaandam, project De Nieuwe Haven - Woningtype B

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project De Nieuwe Haven - Woningtype B
aantal koopwoningen 22
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 212.500 - € 240.000
oppervlakte 88 - 98 m²
perceeloppervlakte 88 - 138 m²
inhoud 298 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.
makelaar Kuijs Reinder Kakes
tweede makelaar HVMS Zaandam
gemeente Zaanstad

Informatie

In Zaandam (gemeente Zaanstad) wordt het nieuwbouwproject De Nieuwe Haven - Woningtype B gerealiseerd. Dit is in de wijk Oude Haven. Dit project omvat 22 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 212.500 tot € 240.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 88 tot ca. 98 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 88 tot 138 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Kuijs Reinder Kakes in Zaandam. U kunt ook terecht bij makelaar HVMS Zaandam.

Andere nieuwbouwprojecten in Zaanstad kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zaanstad

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
2 van 22 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 212.500 tot Euro 240.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
6Optie88882984€ 212.500v.o.n. 
28Optie138982984€ 240.000v.o.n. 

Type: Woningtype B
In nieuwbouwproject De Nieuwe Haven Zaandam komen in totaal 35 woningen. De architectuur van deze woningen sluit aan op de bestaande, kenmerkende bebouwing van de Havenbuurt. Deze vierkamerwoningen in De Nieuwe Haven Zaandam zijn van alle gemakken voorzien.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: De Nieuwe Haven
In nieuwbouwproject De Nieuwe Haven Zaandam komen in totaal 35 woningen. De architectuur van deze woningen sluit aan op de bestaande, kenmerkende bebouwing van de Havenbuurt. De drie- en vierkamerwoningen in De Nieuwe Haven Zaandam zijn van alle gemakken voorzien.

De Nieuwe Haven Zaandam staat bekend als een gezellige volksbuurt. Met vooroorlogse laagbouw aan het water. Er wonen als vanouds meerdere generaties van een familie dicht bij elkaar. Kleinkinderen lopen zo naar hun opa en oma aan de overkant. De buurt vormt daardoor een hechte gemeenschap met een grote mate van saamhorigheid.

Heerlijk winkelen, uitgaan, naar de bioscoop of lekker uit eten. Vanaf je woning in De Nieuwe Haven Zaandam fiets je binnen tien minuten naar de gezellige binnenstad. Het stadshart mag zich zelfs tot finalist Beste Binnenstad van Nederland 2015 noemen. Het Zaantheater, de Monetroute en het Czaar Peterhuisje: ook op cultureel gebied is er veel te ontdekken in Zaandam.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?