Op de hoogte van nieuwe projecten in Zaanstad? Klik hier!

Groenhout-Zaandam

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zaandam, project Groenhout-Zaandam

Algemene informatie

naam project Groenhout-Zaandam
aantal woningen 59
type woningen rijwoning
2 onder 1 kap
hoekwoning
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Noordwest
gemeente Zaanstad

Belangrijke data

start verkoop 1e kwartaal 2017

Informatie

In Zaandam (gemeente Zaanstad) wordt het nieuwbouwproject Groenhout-Zaandam gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 23 Nieuw West.

De oplevering van deze woningen start 1e kwartaal 2017. De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar AM | Noordwest in Utrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Zaanstad kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zaanstad

In de zaanse wijk Zaans Hout wordt aan het eind van de Cypressehout een leuk kleinschalig project gerealiseerd. Dit project, bestaande uit 59 woningen in diverse types, gaat Groenhout heten. Deze naam verwijst naar de rijke historie van de houthandel in Zaandam, maar ook naar de typische Zaanse architectuur met houten accenten, veelal in groene kleur.

Bijzonder aan Groenhout is dat de achtertuinen van alle woningen aan het water gelegen zijn. Dit biedt u de mogelijkheid een vlonder of steiger aan uw tuin te realiseren zodat u zo vanuit uw tuin op uw boot kunt stappen het heerlijk de Zaan op kunt varen. Zo lijkt het iedere dag wel vakantie.

foutje ontdekt?