Op de hoogte van nieuwe projecten in Zandvoort? Klik hier!

Louis Davids Kwartier

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zandvoort --- Zandvoort, project Louis Davids Kwartier

Algemene informatie

naam project Louis Davids Kwartier
aantal woningen 54
type woningen appartement
rijwoning
geschakeld
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Noordwest
makelaar Hoekstra & van Eck Haarlem
tweede makelaar Mooijekind Vleut Makelaars
gemeente Zandvoort

Belangrijke data

start verkoop 2e kwartaal 2017

Informatie

Het nieuwbouwproject Louis Davids Kwartier wordt gebouwd in de plaats Zandvoort --- Zandvoort, in de gemeente Zandvoort. Dit project bevindt zich in de provincie Noord-Holland.

De oplevering van deze woningen start 2e kwartaal 2017. Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Hoekstra & van Eck Haarlem in Haarlem of bij de makelaar Mooijekind Vleut Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Zandvoort kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zandvoort

Op de huidige parkeer- en groenstrook tussen de Prinsesseweg en de Koningsstraat in Zandvoort ontwikkeld AM het vervolg van het Louis Davids Carré met de naam Louis Davids Kwartier. Het project wordt ontworpen in de typisch zandvoortse sfeer met veel individuele details zoals erkers, bloemkozijnen en typerende dakkapellen. Het plan betreft 25 tot maximaal 54 woningen, onderverdeeld in starterswoningen aan de Koningsstraat van ca 90 m2, Herenhuizen van 4 lagen aan de Prinsesseweg en appartementen op de kop van het project, maar hierin heeft u de beslissende stem. Ook is er een variant waarbij u een tweede verblijf in uw eigen achtertuin boven uw garage heeft. Ideaal voor kinderen die het huis uit willen maar die u toch in de buurt wilt houden, ouders die u in de buurt wilt laten wonen of als gastenverblijf. Binnenkort start AM het crowdsourcings-traject om samen met u het woningtype te bepalen, aan de hand hiervan zal het ontwerp afgerond worden en kan de verdeling tussen de diverse woningtypes anders worden dan nu gepland.   


foutje ontdekt?