Op de hoogte van nieuwe projecten in Zandvoort? Klik hier!

Louis Davids Kwartier

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zandvoort --- Zandvoort, project Louis Davids Kwartier

Algemene informatie

naam project Louis Davids Kwartier
aantal woningen 43
type woningen appartement
rijwoning
geschakeld
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Noordwest
makelaar Hoekstra & van Eck Haarlem
tweede makelaar Mooijekind Vleut Makelaars
gemeente Zandvoort

Belangrijke data

start verkoop 3e kwartaal 2017

Informatie

Het nieuwbouwproject Louis Davids Kwartier wordt gebouwd in de plaats Zandvoort --- Zandvoort, in de gemeente Zandvoort. Dit project bevindt zich in de provincie Noord-Holland.

De oplevering van deze woningen start 3e kwartaal 2017. Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Hoekstra & van Eck Haarlem in Haarlem of bij de makelaar Mooijekind Vleut Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Zandvoort kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zandvoort

Op de huidige parkeer- en groenstrook tussen de Prinsesseweg en de Koningsstraat in Zandvoort ontwikkeld AM het vervolg van het Louis Davids Carré met de naam Louis Davids Kwartier. Het project wordt ontworpen in de typisch zandvoortse sfeer met veel individuele details zoals erkers, bloemkozijnen en typerende dakkapellen.

AM heeft dit project samen met de potentiële kopers ontwikkeld. Door middel van enquêtes hebben geïnteresseerden hun woonvoorkeuren aangegeven. Dit heeft geresulteerd in een project met 32 eengezinswoningen en 11 appartementen.

De woningen zijn in de basis in 4 hoofdtypen verdeeld. Aan de Koningsstraat komen 12 woningen van ca 95 m2 met een dakterras. Aan het eind van dit blok komen 2 woningen van ca 113 m2 met tuin. Aan de Prinsesseweg komen 2 verschillende woningtypes. Het eerste blok betreft 12 herenhuizen met een tuin. Deze worden in drie verschillende varianten aangeboden,3 lagen met een plat dak, 3 lagen met een kap en 4 lagen met een kap.

Het tweede blok betreft de zogenaamde dekwoningen, deze worden zowel in 3 lagen als in 4 lagen aangeboden en hebben een dektuin van bijna 20 meter lang.

Op de kop van het project wordt een kelinschalig appartementgebouw met 11 appartementen ontwikkeld. Het gebouw krijgt met een torentje op de hoek een echte Zandvoortse uitstraling. De appartementen variëren van 56 tot 138 m2. 
foutje ontdekt?