Op de hoogte van nieuwe projecten in Zeewolde? Klik hier!

De Groene Oase - De Keutenberg

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zeewolde, project De Groene Oase - De Keutenberg

Algemene informatie

naam project De Groene Oase - De Keutenberg
aantal koopwoningen onbekend
privé parkeerplaats ja
status in verkoop
koopprijs € 315.000 - € 329.000
oppervlakte 148 - 156 m²
perceeloppervlakte 270 - 286 m²
inhoud 535 - 560 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Holtkamp Projectontwikkeling BV
makelaar Haanen & Ferneij Makelaardij
gemeente Zeewolde

De Groene Oase wordt op de twee mooiste plekjes van Polderwijk Zeewolde gerealiseerd op steenworp afstand van het Wolderwijd.

Aan De Keutenberg in Bergkwartier Hoog, tussen de vrije kavelbouw worden 6 twee-onder-één kapwoningen met aangebouwde garage gerealiseerd. De situering kenmerkt zich hier door de groenstrook waaraan de woningen zijn gelegen.

Bijzonderheden:

De woningen krijgen een warme en luxe uitstraling. Er is keuze uit twee verschillende typen. Beide typen hebben een aangebouwde garage. Wil je een grote woonkeuken voor of een grote woonkamer achter, maak je eigen keuze. De woonoppervlaktes van ca. 148 m2 en 156 m2 zijn met recht groot te noemen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer De tweede verdieping omvat een royale, zelf in te richten zolder met optionele dakkapel(len). Het afwerkingsniveau is zeer hoog, krijgt de begane grond standaard vloerverwarming, wordt de gehele woning voorzien van triple glas en zijn de toiletten vrijhangend.

De tuinen hebben een uitstekende zonorientatie en worden standaard voorzien van een beukenhaag aan de voorzijde en een stalen hekwerk met hedera aan de achterzijde. De hoekwoningen krijgen afhankelijk van de ligging, aan de zijkant ook afscheidingen. Alle woningen krijgen aan de voorzijde een parkeerplaats op eigen terrein.


foutje ontdekt?