Op de hoogte van nieuwe projecten in Zuidplas? Klik hier!

Koningskwartier Fase 2B - Purper

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Koningskwartier Fase 2B - Purper
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 278.900 - € 278.900
oppervlakte 131 - 131 m²
perceeloppervlakte 175 - 195 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM B.V.
tweede projectontw. Amvest
derde projectontw. Woonbron
vierde projectontw. a.s.r. vastgoed ontwikkeling
vijfde projectontw. Heijmans Vastgoed West
makelaar Scheele Makelaars BV
gemeente Zuidplas

Informatie

In Zevenhuizen (gemeente Zuidplas) wordt het nieuwbouwproject Koningskwartier Fase 2B - Purper gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 02 Zevenhuizen. Dit project omvat slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 278.900 tot € 278.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 131 tot ca. 131 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 175 tot 195 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Scheele Makelaars BV in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Andere nieuwbouwprojecten in Zuidplas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zuidplas

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 278.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
5Optie19513103€ 278.900v.o.n. 
Achtertuin,
8Optie17513103€ 278.900v.o.n. 
Achtertuin

Type: Purper
  • Woonoppervlakte vanaf 130 m²
  • Wonen en slapen op de begane grond
  • Goed uitgeruste keuken (inclusief apparatuur)
  • Complete badkamer met douche met thermostatische mengkraan, wastafel en aansluiting wasmachine/droger
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Eerste verdieping vrij indeelbaar en standaard met dakkapel en dakraam
  • Houten berging in de achtertuin


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Koningskwartier Fase 2B
De tweede fase van het Koningskwartier bestaat uit 35 woningen: eengezinswoningen, twee-onder-een-kap-woningen en zelfs semi-bungalows. Bij het ontwerpen ervan heeft de architect goed gekeken naar de sfeer van Zevenhuizen. De klassieke stijl van deze nieuwe woningen past daar helemaal bij.

Door de verschillen tussen de woningen ontstaat een aantrekkelijke mix, een levendig geheel. De huizen met de hoge tuitgevels onderbreken de gevelrij en springen er echt uit.

Wat u ook kiest, u heeft altijd volop ruimte èn een tuin. De rijwoningen en twee-onder-een-kap-woningen in Koningskwartier hebben drie woonlagen. Beneden woont u, op de eerste verdieping vindt u de slaapkamers en de badkamer. En dan is er ook nog een ruime zolder. Die ruimte kunt u inrichten als optionele slaapkamer of als rustige werkruimte. Vanuit uw woonruimte wandelt u zo de tuin in, uw extra "groene kamer". Daar is ook een houten berging. Ook de semi-bungalow, een woningtype waar u het woon- en slaapprogramma inclusief de badkamer terugvindt opd ebegane grond, beschikt ooko ver een brede en diepe tuin. Laat u inspireren door de plattegronden. 

Standaard zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen.

Precies tussen hartje Zevenhuizen en Nesselande

Het blijft een verrassende ervaring, als u straks naar uw nieuwe thuis in Zevenhuizen rijdt. Het ene moment heeft u de drukte van de Randstad, of de A12 of de A20 om u heen. En dan ineens, binnen een paar minuten, rijdt u door de rust van het Groene Hart. Weg is de bebouwing, aan weerszijden ziet u weidse polders met zelfs oude molens. Ooit was dit de groentetuin van Rotterdam. Nu is het een gebied waar veel stadsmensen in het weekens de nodige rust zoeken. Fietsen langs de Rottemeren. Kijken naar de roeiers die op de lange Willem-Alexander reibaan hun slagen maken. Uitblazen in een van de restaurants in de Dorpstraat of een pannenkoek eten. Of uitgebreid lunchen bij Brasserie 't Graanhuys. Dat is het prettige van de 35 nieuwe woningen die in het Koningskwartier in Zevenhuzien worden gebouwd. Zo komen aan de zuidelijke rand van dit kleine plaatsje, richting Nesselande en de Zevenhuizerplas. U woont hier in een mooi hoekje van het Groene Hart en toch vlakbij Rotterdam, Den Haag, Gouda en Zoetermeer. Kinderen kunnen hier in alle vrijheid spelen. In een paar minuten fietsen bent u in hethartje van Zevenhuizen of in Nesselande. Het kan nog: rustig wonen, midden in de Randstad. De 35 nieuwe woningen in Koningskwartier worden gebouwd iets ten zuiden van het hart van Zevenhuizen, aan de Zuidplasweg. Koningskwartier dankt zijn naam mede aan het naastgelegen Willem-Alexander roeibaan, een baan met Olympische afmetingen. Het gebied rond de roeibaan is, met de Rottemeren en de Zevenhuizerplas een groen recreatie- en rustgebied.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?