Op de hoogte van nieuwe projecten in Schouwen-Duiveland? Klik hier!

Noorderpolder, fase 1e - Woningtype ZK

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zierikzee, project Noorderpolder, fase 1e - Woningtype ZK

Algemene informatie

naam project Noorderpolder, fase 1e - Woningtype ZK
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 264.900 - € 264.900
oppervlakte 140 - 140 m²
perceeloppervlakte 247 - 247 m²
inhoud 537 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
tweede projectontw. AVV Beheer B.V.
makelaar Bijdevaate Makelaardij BV
tweede makelaar Delta Makelaardij
gemeente Schouwen-Duiveland

Informatie

In Zierikzee (gemeente Schouwen-Duiveland) wordt het nieuwbouwproject Noorderpolder, fase 1e - Woningtype ZK gerealiseerd. Dit is in de wijk Zierikzee. Dit project omvat slechts 2 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 264.900 tot € 264.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 140 tot ca. 140 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 247 tot 247 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Bijdevaate Makelaardij BV in Ellemeet. U kunt ook terecht bij makelaar Delta Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Schouwen-Duiveland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schouwen-Duiveland

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 264.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
113Optie2471405374€ 264.900v.o.n. 

Type: Woningtype ZK
Turquoise Type ZK wordt 2 maal gebouwd is fase 1E en heeft standaard een garage. De kavels hebben een eigen oprit. De goot van de woningen, waar de zolder begint, is gelegen op de 2e verdieping waardoor deze woning veel functionele ruimte bevat.
 
De woning heeft een extra ruime begane grond met goede indelingsmogelijkheden, die naar wens is uit te breiden met nog eens 2.4m voor een zeer aantrekkelijke prijs waardoor een immense woonkamer ontstaat.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waaronder een ruime ouderslaapkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel en biedt daarnaast ruimte voor een bad en een tweede wastafel.
 
Op de tweede verdieping is de met een vaste trap bereikbare riante zolder, zeer geschikt voor een grote hobbyruimte of waar optioneel nog een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd. Op deze zolder is tevens een aparte ruimte met daarin de cv-ketel en de wasmachineaansluiting.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Noorderpolder, fase 1e
Ontdek wonen en leven in Zierikzee.
Aan de noordrand van Zierikzee verrijst de nieuwe woonwijk Noorderpolder. Slechts 50% van Noorderpolder wordt daadwerkelijk bebouwd. De helft van het gebied wordt ingevuld met openbaar groen en water. Een unieke en gewaagde modus. De ontwikkelaars zijn er van overtuigd dat de omgeving van belang is voor kwalitatief wonen.
Daarnaast zetten de ontwikkelaars hoog in op betaalbaar wonen; in aanschaf en onderhoud. Met praktische, duurzame woningen onder architectuur gebouwd. De garantie voor een perfecte prijs/kwaliteit-verhouding. Minder fratsen, dus meer (leef)ruimte én waar voor uw geld.
Vanaf € 179.900,- v.o.n. staat uw woning in de bekroning van Zierikzee. Op wandelafstand van de binnenstad en op slechts 45 autominuten van de randstad. En, op een 'eiland' vol mogelijkheden, (water)-recreatie, kilometers lange stranden en een zonnig klimaat. 
Ook een stukje Zierikzee kopen?

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief 21% BTW. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?