Op de hoogte van nieuwe projecten in Schouwen-Duiveland? Klik hier!

Noorderpolder, type Stor - type SH

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zierikzee, project Noorderpolder, type Stor - type SH

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Noorderpolder, type Stor - type SH
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 3
aantal onder optie 3
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 229.900 - € 234.900
oppervlakte 132 - 132 m²
perceeloppervlakte 204 - 229 m²
inhoud 497 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
tweede projectontw. AVV Beheer B.V.
makelaar Delta Makelaardij
tweede makelaar Bijdevaate Makelaardij BV
gemeente Schouwen-Duiveland

Informatie

In Zierikzee (gemeente Schouwen-Duiveland) wordt het nieuwbouwproject Noorderpolder, type Stor - type SH gerealiseerd. Dit is in de wijk Zierikzee. Dit project omvat slechts 6 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 229.900 tot € 234.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 132 tot ca. 132 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 204 tot 229 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Delta Makelaardij in Zierikzee. U kunt ook terecht bij makelaar Bijdevaate Makelaardij BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Schouwen-Duiveland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schouwen-Duiveland

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
3 van 6 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 229.900 tot Euro 234.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
7Optie2281324975€ 234.900v.o.n. 
11Optie2041324975€ 229.900v.o.n. 
12Optie2291324975€ 234.900v.o.n. 

Type: type SH
De hoekwoning van het type Stor biedt u een zee aan ruimte!

Begane grond

De woning heeft een royale zithoek aan de voorzijde, een eethoek in het verlengde van keuken, die aan de achterzijde gesitueerd is. Tevens is er een trapkast die direct vanuit de leefruimte bereikbaar is. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet. Veel daglicht komt via de grote pui aan de achterzijde en de grote ramen aan de voorzijde binnen. De achterpui kan optioneel uitgevoerd worden in een schuivende variant.

Optioneel is de begane grond aan de achterzijde uit te breiden, waardoor de eethoek en de keuken nog ruimer worden. Hierdoor ontstaat ook de mogelijkheid om de keuken aan de voorzijde te plaatsen. De woning is ook uitbreidbaar met een ruime optionele garage aan de zijkant van de woning.

Verdieping

Op de eerste verdieping is er een royale hoofdslaapkamer met aparte hoek voor kasten. Ook de andere twee ruime slaapkamers op deze verdieping hebben een opstelplek voor kledingkasten. De badkamer is ruim opgezet en biedt ruimte aan een douche, hangtoilet en een wastafel. Ook is er nog een bergkast op deze verdieping aanwezig. 

Uiteraard zijn hier ook diverse opties mogelijk. Een apart toilet in plaats van de bergkast, een extra wastafel en diverse opties voor de plattegrondindeling behoren tot de mogelijkheden.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is de vierde ruime slaapkamer gesitueerd, voorzien van een groot dakraam en klein zijgevelraam. Op deze verdieping is ook nog een berging waar de CV-installatie staat. Tevens is hier een opstelplaats van wasmachine en droger voorzien.

Topgevel optie

Als extra toevoeging op deze al ruime woning is er de mogelijkheid om een alternatieve dakvariant te kiezen. Bij deze optie worden er zowel aan de voor- als aan de achterzijde een topgevel geplaatst waardoor er op de tweede verdieping een extra ruimte slaapkamer gerealiseerd kan worden. Bij deze keuze is het zelfs mogelijk het gehele uiterlijk van uw woning zelf te bepalen. Er is de keuze om voor een duurzame gevelbekleding te kiezen of voor een robuustere baksteen. Dit alles in diverse kleuren.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Noorderpolder, type Stor
type Stor,

Stor staat voor groot en ruimte. Wie dit belangrijk vindt, kiest voor dit type.
Naast de afmetingen van deze woningen die extra indelingsmogelijkheden biedt, voegt ook de ligging in het plan extra ruimtebeleving toe aan de woningen.
Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?