Op de hoogte van nieuwe projecten in Schouwen-Duiveland? Klik hier!

Noorderpolder, type Höjd - type HTg

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Noorderpolder, type Höjd - type HTg
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 273.900 - € 273.900
oppervlakte 154 - 154 m²
perceeloppervlakte 213 - 213 m²
inhoud 584 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
tweede projectontw. AVV Beheer B.V.
makelaar Delta Makelaardij
tweede makelaar Bijdevaate Makelaardij BV
gemeente Schouwen-Duiveland

Informatie

In Zierikzee (gemeente Schouwen-Duiveland) wordt het nieuwbouwproject Noorderpolder, type Höjd - type HTg gerealiseerd. Dit is in de wijk Zierikzee. Dit project omvat slechts 1 te koop staande 2 onder 1 kap woning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 273.900 tot € 273.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 154 tot ca. 154 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 213 tot 213 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Delta Makelaardij in Zierikzee. U kunt ook terecht bij makelaar Bijdevaate Makelaardij BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Schouwen-Duiveland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schouwen-Duiveland

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 273.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
24Te Koop2131545846€ 273.900v.o.n. 

Type: type HTg
De twee-onder-één-kap woning met topgevel van het type Höjd biedt u een zee aan ruimte!

Begane grond
 
De woning heeft een royale zithoek aan de voorzijde, een eethoek in het verlengde van keuken, die aan de achterzijde gesitueerd is. Tevens is er een trapkast die direct vanuit de leefruimte bereikbaar is. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet. Veel daglicht komt via de grote pui aan de achterzijde en de grote ramen aan de voorzijde binnen. De achterpui kan optioneel uitgevoerd worden in een schuivende variant.
 
Optioneel is de begane grond aan de achterzijde uit te breiden, waardoor de eethoek en de keuken nog ruimer worden. Hierdoor ontstaat ook de mogelijkheid om de keuken aan de voorzijde te plaatsen. Ook de garage van de woning is nog uitbreidbaar met een grotere variant.
 
Verdieping 
 
Op de eerste verdieping is er een royale hoofdslaapkamer met aparte hoek voor kasten. Ook de andere twee ruime slaapkamers op deze verdieping hebben een opstelplek voor kledingkasten. De badkamer is ruim opgezet en biedt ruimte aan een douche, hangtoilet en een wastafel. Ook is er nog een ruime bergkast op deze verdieping aanwezig. 
 
Uiteraard zijn hier ook diverse opties mogelijk. Een apart toilet in plaats van de bergkast, een extra wastafel en diverse opties voor de plattegrondindeling behoren tot de mogelijkheden.
 
Tweede verdieping
 
Op de tweede verdieping is de vierde ruime slaapkamer gesitueerd, voorzien van een groot dakraam. Op deze verdieping is ook nog een berging waar de CV-installatie staat. Tevens is hier een opstelplaats van wasmachine en droger voorzien.
 
Als extra toevoeging op de standaard woning heeft deze woning een alternatieve dakvorm. Bij deze variant wordt er aan de voorzijde een topgevel geplaatst waardoor er op de tweede verdieping een extra ruimte slaapkamer gerealiseerd wordt. Op deze verdieping is ook nog een berging waar de CV installaties staat. Tevens is hier een opstelplaats van wasmachine en droger voorzien.
 
Bij deze woning is het zelfs mogelijk het uiterlijk van uw woning zelf te bepalen. De kleur van duurzame gevelbekleding kunt uit een pallet van 4 kleuren zelf bepalen.

Project: Noorderpolder, type Höjd
type Höjd,

Woningen die gebouwd worden in de gebergtes van de Scandinavische landen zijn vaak vrijstaand of twee-onder-een-kap.

Dus zoekt u een twee-onder-een-kap in Noorderpolder dan kiest u voor een Höjd woning.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?