Op de hoogte van nieuwe projecten in Schouwen-Duiveland? Klik hier!

Noorderpolder, type Stor - type STm

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Noorderpolder, type Stor - type STm
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 228.900 - € 228.900
oppervlakte 143 - 143 m²
perceeloppervlakte 153 - 153 m²
inhoud 516 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
tweede projectontw. AVV Beheer B.V.
makelaar Delta Makelaardij
tweede makelaar Bijdevaate Makelaardij BV
gemeente Schouwen-Duiveland

Informatie

Het nieuwbouwproject Noorderpolder, type Stor - type STm wordt gebouwd in de plaats Zierikzee, in de gemeente Schouwen-Duiveland. Dit project bevindt zich in de wijk Zierikzee. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 228.900 tot € 228.900. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 143 tot ca. 143 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 153 tot 153 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Delta Makelaardij in Zierikzee of bij de makelaar Bijdevaate Makelaardij BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Schouwen-Duiveland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Schouwen-Duiveland

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 228.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
8Optie1531435166€ 228.900v.o.n. 
15Te Koop1531435166€ 228.900v.o.n. 

Type: type STm
De tussenwoning van het type Stor biedt u een zee aan ruimte!
 
Begane grond

De woning heeft een royale zithoek aan de voorzijde, een eethoek in het verlengde van keuken, die aan de achterzijde gesitueerd is. Tevens is er een trapkast die direct vanuit de leefruimte bereikbaar is. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet. Veel daglicht komt via de grote pui aan de achterzijde en de grote ramen aan de voorzijde binnen. De achterpui kan optioneel uitgevoerd worden in een schuivende variant.
 
Optioneel is de begane grond aan de achterzijde uit te breiden, waardoor de eethoek en de keuken nog ruimer worden. Hierdoor ontstaat ook de mogelijkheid om de keuken aan de voorzijde te plaatsen.
 
Verdieping 
 
Op de eerste verdieping is er een royale hoofdslaapkamer met aparte hoek voor kasten. Ook de andere twee ruime slaapkamers op deze verdieping hebben een opstelplek voor kledingkasten. De badkamer is ruim opgezet en biedt ruimte aan een douche, hangtoilet en een wastafel. Ook is er nog een ruime bergkast op deze verdieping aanwezig. 
 
Uiteraard zijn hier ook diverse opties mogelijk. Een apart toilet in plaats van de bergkast, een extra wastafel en diverse opties voor de plattegrondindeling behoren tot de mogelijkheden.
  
Tweede verdieping
 
Als extra toevoeging op de standaard woning heeft deze woning een alternatieve dakvorm. Bij deze variant wordt er aan de voorzijde een topgevel geplaatst waardoor er op de tweede verdieping een extra ruimte slaapkamer gerealiseerd wordt. Op deze verdieping is ook nog een berging waar de CV installaties staat. Tevens is hier een opstelplaats van wasmachine en droger voorzien.
 
Bij deze woning is het zelfs mogelijk het uiterlijk van de voorkant van uw woning zelf te bepalen. De kleur van de robuuste baksteen kunt uit een pallet van 2 kleuren zelf bepalen.

Project: Noorderpolder, type Stor
type Stor,

Stor staat voor groot en ruimte. Wie dit belangrijk vindt, kiest voor dit type.
Naast de afmetingen van deze woningen die extra indelingsmogelijkheden biedt, voegt ook de ligging in het plan extra ruimtebeleving toe aan de woningen.
Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?