Op de hoogte van nieuwe projecten in Zuidhorn? Klik hier!

Zuiderzon - Bouwkavels

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zuidhorn, project Zuiderzon - Bouwkavels

Algemene informatie

naam project Zuiderzon - Bouwkavels
aantal koopwoningen 13
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen bouwkavel
type buitenruimte tuin
status in verkoop
koopprijs vanaf € 172.000
perceeloppervlakte 432 - 866 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Trebbe Bouw Oost & Noord B.V.
makelaar Steenhuis Makelaars - Zuidhorn
gemeente Zuidhorn

Belangrijke data

start verkoop reeds gestart
oplevering per direct

ZUIDERZON - 9 VRIJE KAVELS IN HET CENTRUM VAN ZUIDHORN

ER ZIJN NOG 2 KAVELS BESCHIKBAAR, DEZE ZIJN BEIDE ONDER OPTIE.

Aan de rand van Zuidhorn én aan de rand van het centrum verrijst een nieuwe woonwijk, Zuiderzon !
Een wijk met een groene dorpse sfeer en veel water. Gelegen in een dorp dat steeds meer inwoners trekt vanwege de goede voorzieningen, veiligheid, de gezellige sfeer én natuurlijk het mooie wonen.
Wonen op één van de mooiste locaties in de provincie. Op een kwartiertje van de stad Groningen, met haar brede aanbod van winkels, cultuur, scholen en werkgelegenheid. Maar tegelijk midden in het Groningse Ommeland, waar rust en stilte nog zo gewoon is. Een prachtkans !

Zuiderzon ligt, gedeeltelijk op schiereilanden, aan de rand van Zuidhorn. Via het water in de wijk is er uitzicht op het weidse polderland direct naast dit project. Aan de andere kant van Zuiderzon ligt het centrum aan het vernieuwde Holtplein. Winkels, supermarkt, terrasjes en (basis)scholen bevinden zich op loopafstand.

De vrije kavels bevinden zich op de kopkavels en zijn aan twee zijden omgeven door water. Zowel vanuit de tuin als vanuit de woning zelf kan zo optimaal genoten worden van het vrije uitzicht.

U bent vrij in de keuze van architect en de keuze van een bouwer !
Om u een handje te helpen hebben we een aantal woningtypes aan de foto's toegevoegd die passen binnen het beeldkwaliteitsplan van de Zuiderzon.

Zuidhorn heeft een groot aanbod aan scholen, sport-clubs en verenigingen. Er zijn voetbalvelden, tennisbanen en een actieve hockeyclub. Naast de overdekte sporthal is er een natuurijsbaan. Leuke evenementen zijn bovendien de Zuidhorn Run, het zomerse Kanaalpop en de Vrijmarkt op Koninginnedag, die elk jaar duizenden mensen uit de hele regio op de been brengt.

Ook qua bereikbaarheid ligt Zuidhorn ideaal. In een kwartiertje zit u met de auto in het stadshart van Groningen. De trein rijdt hier twee keer per uur naar Groningen Centraal en voor scholieren is er een veilige nieuwe fietsverbinding naar de stad. Vanaf 2020 staat de nieuwe regiotram gepland, die alle forensen gaat brengen waar ze moeten zijn.


foutje ontdekt?