Op de hoogte van nieuwe projecten in Zuidhorn? Klik hier!

Pleinhuizen Zuidhorn - Hoekwoning M

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Pleinhuizen Zuidhorn - Hoekwoning M
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 180.000 - € 180.000
oppervlakte 110 - 110 m²
perceeloppervlakte 211 - 251 m²
inhoud 415 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Rottinghuis' Aannemingsbedrijf bv
makelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars
gemeente Zuidhorn

Informatie

Het nieuwbouwproject Pleinhuizen Zuidhorn - Hoekwoning M wordt gebouwd in de plaats Zuidhorn. Dit project bevindt zich in de wijk Zuidhorn. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 180.000 tot € 180.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 110 tot ca. 110 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 211 tot 251 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars in Groningen.

Andere nieuwbouwprojecten in Zuidhorn kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zuidhorn

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 180.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
4Optie2511104155€ 180.000v.o.n. 
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin,
6Optie2111104155€ 180.000v.o.n. 
Zijtuin, Voortuin, Achtertuin

Type: Hoekwoning M
Op zo’n ideaal plekje zoek je naar een huis en ruimte! Het kleinschalige project ‘Pleinhuizen’ bestaat uit een zevental woningen die voorzien in ruimte in én om het huis.

De drie-onder-een-kap, type M, bestaat uit twee hoekwoningen en een tussenwoning. Met in de basis ruim 110 m² gebruiksoppervlak een ruime eengezinswoning. De twee hoeken hebben grote hoekpercelen van 211 en 251 m² en het perceel ertussen is 136 m².

Lekker de ruimte, dáárvoor ga je!

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Pleinhuizen Zuidhorn
Pleinhuizen Zuidhorn
4 keer XL en 3 keer M aan de Atlasstraat en het Noorderlicht in de gezellige wijk Oostergast.

De Oostergast in Zuidhorn kent een dorpse sfeer. Er is een grote variatie in woonsferen; van wonen aan een brede singel, wonen met uitzicht over de weilanden tot wonen in en knus hofje. Iedere plek is uniek en heeft zijn eigen kwaliteit. Er is voor kinderen alle ruimte om te spelen op de dorpsweide. Er zijn diverse speeltuinen en een dierweide ligt in de wijk. Zelfs sterrenkijken in de wijk is mogelijk bij het observatorium. In de tweede fase wordt een natuurlijkpark gerealiseerd waar ruimte is voor sport en spel. Er zijn aantrekkelijke hoogte verschillen, pluk- en speelnatuur. Het park is rolstoel en kinderwagen vriendelijk en draagt bij aan de stijlvolle groene uitstraling van de wijk.

Wonen in de Oostergast betekent genieten van rust en ruimte op steenworp afstand van de stad Groningen. Centraal wonen met uitstekend bus- en treinvervoer op loopafstand. Prima onderwijsvoorzieningen, kinderopvang en een veelzijdig winkelaanbod. Een gevarieerd palet aan voorzieningen op het gebied van sport, recreatie en cultuur. Ook kwalitatief hoogwaardig zorgwonen en een nieuw woonzorgcentrum maken onderdeel uit van de wijk. Langs een mooie groene wandel- en fietsroute is het centrum van Zuidhorn in enkele minuten bereikbaar. Het transferium met het trein- en busstation ligt om de hoek. Je bent in negen minuten in hartje Groningen en in 39 minuten in Leeuwarden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?