Op de hoogte van nieuwe projecten in Zaltbommel? Klik hier!

Wonen in Zuilichem - Twee-onder-een-kapwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zuilichem, project Wonen in Zuilichem - Twee-onder-een-kapwoning

Algemene informatie

naam project Wonen in Zuilichem - Twee-onder-een-kapwoning
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 275.000 - € 275.000
oppervlakte 126 - 126 m²
perceeloppervlakte 245 - 245 m²
inhoud 542 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BM projectontwikkeling B.V.
makelaar Van Kessel & Smit - Woningmakelaardij
tweede makelaar Moolenaar Makelaardij
gemeente Zaltbommel

Informatie

Het nieuwbouwproject Wonen in Zuilichem - Twee-onder-een-kapwoning wordt gebouwd in de plaats Zuilichem, in de gemeente Zaltbommel. Dit project bevindt zich in de wijk Brakel. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 275.000 tot € 275.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 126 tot ca. 126 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 245 tot 245 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Kessel & Smit - Woningmakelaardij in Zaltbommel of bij de makelaar Moolenaar Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Zaltbommel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zaltbommel

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 275.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop2451265424€ 275.000v.o.n. 

Type: Twee-onder-een-kapwoning
Toe aan de volgende stap in uw “wooncarrière”? Deze woningen hebben standaard een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een vaste trap naar zolder, alwaar optioneel een 4e slaapkamer gemaakt kan worden. De woningen zijn d.m.v. de garages aan elkaar geschakeld. Door het toepassen van verschillende dakvormen ontstaat er een zeer divers gevelbeeld.

De woningen bieden verrassend veel vierkante meters woonplezier tegen aantrekkelijke prijzen. Standaard worden de woningen aan de zijkant voorzien van een ruime garage.Ook de zonnige tuinen zijn lekker ruim te noemen en bieden volop privacy. De op de hoek gelegen woningen (bouwnummer 1 en 4) worden daarnaast voorzien van een afscheiding met het openbaar gebied in de vorm van een gaashekwerk met Hedera.
Optioneel kan de woning uitgebreid worden met uitbouwen en dakkapellen. In het kopers keuzetraject wordt u daarnaast de mogelijkheid geboden de woning volledig aan uw eigen woonwensen aan te passen. Alle woningen worden bovendien standaard compleet uitgevoerd met een badkamer en toilet met luxe sanitair van Sphinx en grootformaat tegelwerk.
Door de toepassing van een duurzaam verwarmings- en ventilatiesysteem en vloerverwarming op de begane grond hebben de woningen een comfortabel binnenklimaat en een laag energieverbruik dat resulteert in lage energiekosten.

De woningen beschikken ook over een leuke voortuin die wordt begrensd door een lage, groene haag. Dit benadrukt de natuurlijke uitstraling van het plan. Verder is de straat aan de voorzijde autoluw en kan er geparkeerd worden aan de zijkant van uw woning. Op de kop van het plan is voorzien in voldoende openbare parkeerplaatsen.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Wonen in Zuilichem
Wilt u een heerlijk nieuw, duurzaam en comfortabel huis met een zonnige achtertuin? Dan bent u van harte uitgenodigd om deze stijlvolle eengezinswoningen en tweekappers in dit nieuwbouwplan in Zuilichem te komen ontdekken. De woningen bieden verrassend veel vierkante meters woonplezier tegen aantrekkelijke prijzen!
Bij de ontwikkeling van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. De woningen zijn dan ook zorgvuldig door de architect vormgegeven waarbij de woningen zo zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving. 

Alle woningen zijn zeer ruim te noemen en worden standaard netjes en comfortabel uitgerust. Zo is er standaard voorzien in Sphinx sanitair, groot formaat tegelwerk en worden de woningen standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond. 

De woningen hebben zonnige tuinen en zijn voorzien van drie slaapkamers, een badkamer, een vrij indeelbare zolder en zijn standaard al voorzien van een garage (bij 2-onder-1-kapwoning) of een berging in de tuin (bij eengezinswoning). Al met al zeer nette en complete woningen dus!

Bij de bouw van deze nieuwe woningen wordt veel aandacht besteed aan het milieu en energiebesparende maatregelen. 
De toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en een uitgekiend verwarming- en ventilatiesysteem zorgen voor een behaaglijk en comfortabel binnenklimaat. De woningen worden daarnaast standaard al uitgevoerd met extra zonnepanelen op het dak. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Woonlasten bestaan namelijk voor een belangrijk deel uit energiekosten. Voor de koper is het dan ook belangrijk om te weten hoe energiezuinig de toekomstige woning is. Alle slimme en duurzame oplossingen bij elkaar zorgen ervoor dat deze nieuwe woningen zullen voldoen aan een energieprestatie die gelijk staat aan energielabel A.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?