Op de hoogte van nieuwe projecten in Zwartewaterland? Klik hier!

Zwartsluis, De Sethe - Begane grond

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zwartsluis, project Zwartsluis, De Sethe - Begane grond

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Zwartsluis, De Sethe - Begane grond
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 595.000 - € 595.000
oppervlakte 218 - 218 m²
perceeloppervlakte 534 - 534 m²
inhoud 676 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
makelaar Bonthuis Vaartjes Makelaars Zwartsluis
tweede makelaar Woonaccent Makelaars Van Dorsten
gemeente Zwartewaterland

Informatie

Het nieuwbouwproject Zwartsluis, De Sethe - Begane grond wordt gebouwd in de plaats Zwartsluis, in de gemeente Zwartewaterland. Dit project bevindt zich in de wijk Zwartsluis. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 595.000 tot € 595.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 218 tot ca. 218 vierkante meter. De nieuwbouwappartementen staan op een perceel van 534 tot 534 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Bonthuis Vaartjes Makelaars Zwartsluis in Zwartsluis of bij de makelaar Woonaccent Makelaars Van Dorsten.

Andere nieuwbouwprojecten in Zwartewaterland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zwartewaterland

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 595.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
2Te Koop5342186764€ 595.000v.o.n. 

Type: Begane grond
De 15 appartementen zijn verdeeld over vier bouwlagen. Door middel van twee entrees met lift aan de noordzijde worden de appartementen ontsloten. Deze hoofdentrees onderscheiden zich door de dubbel hoge puien en de glazen beëindigingen boven op de trappenhuizen.
De twee appartementen op de begane grond hebben ieder hun eigen hoofdentree.De karakteristieke waaiervorm van het gebouw wordt bepaald door de erfgrenzen. Deze vorm heeft als grote voordeel dat de appartementen zich ‘openen’ naar het water toe. Binnenkomend in de appartementen geeft dit een zee van ruimte en licht. vanaf de terrassen heeft u een geweldig weids panorama over Zwartsluis, het Meppelerdiep en het Zwarte Water.
De eerste twee lagen zijn gemetseld in een rode steen en passen in hoogte, materialisatie en kleur bij de bestaande historische panden in de omgeving. Op de tweede verdieping bevindt zich een terugliggende laag met vijf verschillende appartementen en de kroon van het gebouw bestaat uit twee riante penthouses.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Zwartsluis, De Sethe
Aan het Meppelerdiep, op loopafstand van de historische kern van Zwartsluis, verrijst een bijzonder appartementencomplex. Het bevat 15 woningen met een prachtig uitzicht op het water. Stedenbouwkundig werd hier een Palazzo gevraagd, oftewel een ‘stadspaleis aan het water’. Die grandeur past bij het mooie centrum van Zwartsluis.
De appartementen zijn verdeeld over vier bouwlagen. De opbouw is in de materialen af te lezen. De eerste twee bouwlagen zijn gemetseld in een rode steen en passen in hoogte, materialisatie en kleur bij de bestaande historische panden in de omgeving. Op de derde bouwlaag is een terugliggende verdieping gemaakt die opvalt door de houten pergola’s aan zowel de entreezijde als de waterzijde. Tot slot vormen twee penthouses met hun bruine metalen gevel en dak de bekroning van het palazzo.
De beide hoofdentrees onderscheiden zich met dubbelhoge puien en glazen kronen op de trappenhuizen. De gemetselde gevel aan de waterzijde vormt een arcade. Dit geeft het complex een luchtig en open karakter.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?