Op de hoogte van nieuwe projecten in Zwijndrecht? Klik hier!

Euryza

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zwijndrecht, project Euryza

Algemene informatie

naam project Euryza
aantal woningen 200
type woningen appartement
rijwoning
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zuidwest
makelaar Waltmann Makelaars
gemeente Zwijndrecht

Belangrijke data

start verkoop 2e kwartaal 2018

Informatie

In Zwijndrecht wordt het nieuwbouwproject Euryza gerealiseerd. Dit is in de wijk Centrum.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Waltmann Makelaars in Zwijndrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Zwijndrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zwijndrecht

In Zwijndrecht, pal aan de Oude Maas verreist een nieuwe woonwijk: Euryza. In deze mooie wijk aan het water worden in totaal maximaal 150 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 7 kleinschalige appartementsgebouwen aan de Oude Maas met royale balkons die zowel goed op de zon liggen, als een fantastisch uitzicht op de oude binnenstad van Dordt bieden. Aan de zijde van de Ringdijk en het Euryzaplein worden in een later stadium 43 eengezinswoningen gerealiseerd.

Samen met u maken wij Euryza
 
Het project zal in de toekomst gebouw voor gebouw vorm gaan krijgen. We  beginnen met het eerste appartementsgebouw, gesitueerd direct naast het Crescent (vanaf het water links). De bijzonderheid van deze eerste fase is dat zowel het aantal appartementen, als de afmeting u zelf kunt bepalen. In overleg met de makelaars van Waltmann & Co in Zwijndrecht kunt u uw appartement voor een groot deel zelf samenstellen! Om u wellicht op een aantal ideeën te brengen hebben wij uiteraard al wel een voorzet voor u gedaan. Onderstaand een beknopt overzicht:
 
- begane grond niveau: een drietal appartementen van 70 tot 90 m2
- 1e t/m 3e verdieping: een tweetal appartementen van 135 tot 150 m2
- 4e en 5e verdieping: één appartement per laag van zo’n 180 m2.
 
Vanzelfsprekend kan dit nog wijzigen, evenals de afmeting van de buitenruimte, het aantal (slaap)kamers, de woningindeling, een open of gesloten keuken, etc.
Zowel de appartementen zelf, als de algemene ruimten worden op hoog niveau afgewerkt. U kunt hierbij denken aan, uw appartement voorzien van exclusieve keuken en badkamer met brede inloopdouche en luxe wastafelmeubel, ruime bergingen met oplaadpunt voor uw elektrische fiets of scootmobiel ruime Ook de centrale entree zal een uitstraling krijgen die bij zo’n gebouw hoort.
Voor dit project zijn wij een samenwerking aangegaan met interieurstyliste Marlous van Wijnen. Zij neemt alle plattegronden alvast kritisch voor u onder de loep en doet suggesties die uw appartement nog bijzonderder maken. In het vervolg traject kan zij u ook adviseren om uw appartement nog meer aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

foutje ontdekt?