Op de hoogte van nieuwe projecten in Zwolle? Klik hier!

Kraanbolwerk - De Kraan - De Kraan 3-kamerappartement

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zwolle, project Kraanbolwerk - De Kraan - De Kraan 3-kamerappartement

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Kraanbolwerk - De Kraan - De Kraan 3-kamerappartement
aantal koopwoningen 7
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 439.000 - € 439.000
oppervlakte 116 - 116 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Ten Hag Makelaars Zwolle
tweede makelaar Woonaccent Makelaars Van Dorsten
gemeente Zwolle

Informatie

In Zwolle wordt het nieuwbouwproject Kraanbolwerk - De Kraan - De Kraan 3-kamerappartement gerealiseerd. Dit is in de wijk Binnenstad. Dit project omvat slechts 7 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 439.000 tot € 439.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 116 tot ca. 116 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ten Hag Makelaars Zwolle in Zwolle. U kunt ook terecht bij makelaar Woonaccent Makelaars Van Dorsten.

Andere nieuwbouwprojecten in Zwolle kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zwolle

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 7 woningen beschikbaar
Prijs Euro 439.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
06Optie011604€ 439.000v.o.n. 

Type: De Kraan 3-kamerappartement
De kop van het eiland is vergeven aan De Kraan. Een appartementengebouw dat veel weg heeft van drie naast elkaar gelegen pakhuizen. De kleinschaligheid is echter slechts één van de kwaliteiten van het gebouw. Wat dacht u bijvoorbeeld van het schitterende uitzicht over het water en de grote variatie in woningtypes. De vier woonlagen bieden ruimte aan ongeveer 12 appartementen. Het uiteindelijke aantal is afhankelijk van de grootte van de verkochte appartementen. Dit is namelijk koperafhankelijk. U kiest uw eigen woonoppervlakte. Uiteraard zorgen wij ervoor dat ieder appar te ment de beschikking heeft over een heerlijke buiten ruimte. Via de stallingsgarage onder het Kraanbolwerk kunt u met de lift of trap direct uw eigen verdieping en appartement bereiken.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Kraanbolwerk - De Kraan
In deze fase worden 11 appartementen in de Kraan  aangeboden. Exclusief wonen in de binnenstad op het Kraanbolwerk in Zwolle: dat wilt u toch ook?
 
De nieuwbouwlocatie Kraanbolwerk aan de rand van de binnenstad van Zwolle, in het verlengde van de Thorbeckegracht, staat inmiddels te boek als een zeer populaire woonplek. Het is een plek waar verleden en heden elkaar ontmoeten.
 
Zichtbaar is inmiddels de exclusiviteit van de appartementen van De Stelling: vrijwel alle appartementen op deze prachtige locatie aan de rand van het centrum zijn verkocht. Dit nieuwbouwproject is een bijzondere ontwikkellocatie die een hoogwaardige uitstraling verdient. De identiteit van dit gebied is grandioos en vertelt het verhaal van de geschiedenis van Zwolle. De invulling van het Kraanbolwerk en zijn omgeving was sterk verbonden met de negentiende-eeuwse industriële en economische ontwikkelingen. Dit zien we nu terug in de vertaling naar de architectuur, maar ook het openbaar gebied wordt prachtig aangelegd en vormt een schitterend samenhangend geheel. Een bijzonder gewild woon- en leefgebied aan de rand van de binnenstad, geïnspireerd op het industriële verleden van deze unieke plek. Daarnaast heeft het water rondom een prominente rol. Doordat het Kraanbolwerk aan drie zijden door water wordt omgeven, biedt het fraaie uitzichten. De locatie is ook direct in het oog springend vanaf een aantal grote invalswegen waarbij de onderscheidende kwaliteiten zijn samen te vatten in water, uitzicht, architectuur en differentiatie.
 
Thuis voelen op de mooiste nieuwbouwlocatie van Zwolle op het Kraanbolwerk!


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?