Op de hoogte van nieuwe projecten in Zwolle? Klik hier!

Kraanbolwerk - Hanzehuizen - Hanzehuizen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Zwolle, project Kraanbolwerk - Hanzehuizen - Hanzehuizen

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Kraanbolwerk - Hanzehuizen - Hanzehuizen
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 3
aantal onder optie 3
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 345.000 - € 369.000
oppervlakte 140 - 140 m²
perceeloppervlakte 88 - 107 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Ten Hag Makelaars Zwolle
tweede makelaar Woonaccent Makelaars Van Dorsten
gemeente Zwolle

Informatie

Het nieuwbouwproject Kraanbolwerk - Hanzehuizen - Hanzehuizen wordt gebouwd in de plaats Zwolle. Dit project bevindt zich in de wijk Binnenstad. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 345.000 tot € 369.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 140 tot ca. 140 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 88 tot 107 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ten Hag Makelaars Zwolle in Zwolle of bij de makelaar Woonaccent Makelaars Van Dorsten.

Andere nieuwbouwprojecten in Zwolle kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zwolle

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
3 van 4 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 345.000 tot Euro 369.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
201Optie9214005€ 369.000v.o.n. 
205Optie8814005€ 345.000v.o.n. 
206Optie10714005€ 369.000v.o.n. 

Type: Hanzehuizen
Wonen midden in de stad in één van de 12 geweldige Hanzehuizen? Flexibiliteit en verscheidenheid kwalificeren deze stadswoningen met stadstuin en eventueel met dakterras. Iedere stadswoning heeft iets wat haar uniek en aantrekkelijk maakt. Alle stadswoningen hebben een Delftse stoep: een privézone voor het huis die perfect past bij het stadse woonidioom. De huizen zijn ruim en hebben een woonoppervlakte van circa 140 m2. De indeling staat nog niet vast. Wat dacht u van een geweldige leefkeuken of een eigen werkruimte aan huis? En dan kan natuurlijk een masterbedroom met 'walk-in-closet' en aangrenzende badkamer niet ontbreken!

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Kraanbolwerk - Hanzehuizen
In deze fase worden 12 Hanzehuizen aangeboden. Exclusief wonen in de binnenstad op het Kraanbolwerk in Zwolle: dat wilt u toch ook?
 
De nieuwbouwlocatie Kraanbolwerk aan de rand van de binnenstad van Zwolle, in het verlengde van de Thorbeckegracht, staat inmiddels te boek als een zeer populaire woonplek. Het is een plek waar verleden en heden elkaar ontmoeten.
 
Zichtbaar is inmiddels de exclusiviteit van de appartementen van De Stelling: vrijwel alle appartementen op deze prachtige locatie aan de rand van het centrum zijn verkocht. Dit nieuwbouwproject is een bijzondere ontwikkellocatie die een hoogwaardige uitstraling verdient. De identiteit van dit gebied is grandioos en vertelt het verhaal van de geschiedenis van Zwolle. De invulling van het Kraanbolwerk en zijn omgeving was sterk verbonden met de negentiende-eeuwse industriële en economische ontwikkelingen. Dit zien we nu terug in de vertaling naar de architectuur, maar ook het openbaar gebied wordt prachtig aangelegd en vormt een schitterend samenhangend geheel. Een bijzonder gewild woon- en leefgebied aan de rand van de binnenstad, geïnspireerd op het industriële verleden van deze unieke plek. Daarnaast heeft het water rondom een prominente rol. Doordat het Kraanbolwerk aan drie zijden door water wordt omgeven, biedt het fraaie uitzichten. De locatie is ook direct in het oog springend vanaf een aantal grote invalswegen waarbij de onderscheidende kwaliteiten zijn samen te vatten in water, uitzicht, architectuur en differentiatie.
 
Thuis voelen op de mooiste nieuwbouwlocatie van Zwolle op het Kraanbolwerk!


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?