Evenementen

Open dag nieuwbouwcomplex "Havenmeester"

datum zaterdag 26-04-2008
tijd 11:00 - 14:00
locatie Krijn Taconiskade 214 op IJburg
plaats Amsterdam
website Jacobus Recourt

Jacobus Recourt organiseert een OPEN DAG op 26 april 2008 in het nieuwbouwcomplex "Havenmeester".
U bent van harte welkom aan de Krijn Taconiskade 214 op IJburg te Amsterdam tussen 11:00 tot 14:00.

De appartementen beginnen bij een prijsklasse van € 980,- tot € 1.180,- per maand incl. pp en zijn per direct beschikbaar.

Algemeen:

De bouw van Havenmeester markeert het ontstaan van een gebied met een geheel eigen karakter binnen Haveneiland. Dit gebied krijgt een sterk nautisch karakter, met alle kenmerken die een Havenkwartier eigen is. Houten steigers met ligplaatsen voor ca. 120 kleinere pleziervaartuigen en een drietal aanlegplaatsen voor grotere schepen. Gezellige terrasjes langs de met bomen beplante kades en bedrijvigheid bij de sluis, die het IJmeer voor de watersport ontsluit. De woongebouwen die rond de haven worden gebouwd zullen naast woningen winkels, horeca en kantoren gaan huisvesten, zodat een optimale mix, van wonen en werken in een levendige buurt, ontstaat

Appartementen:

Deze 3-kamerappartementen bevinden zich in de 6 woontorens op de 2e en zijn ca. 92m² tot 108m². De appartementen bevinden zich aan de zuidwest kant van het gebouw. De appartementen op de 2e verdieping behoren tot de grotere en hebben een privé-terras van circa 36 m2 en een Frans balkon . Alle ramen zijn verdiepingshoog en ramen van de frans balkon zijn volledig te openen door vouwpuien.

Indeling:

2 slaapkamers, ruime hal, riante woonkamer met buitenruimte. De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en badkamer met luxe sanitair.

Om in aanmerking te komen voor één van deze woningen, dient u te voldoen aan de volgende inkomensnorm:
Bij een hoofdkostwinner dient het bruto jaarinkomen minimaal 45 maal de "kale" huur te bedragen.
Bij tweeverdieners dient het bruto jaarinkomen één maal 25x en één maal 40x de "kale" huur te bedragen.


(advertentie)