Evenementen

Informatiedag "Buytenplaets"

datum zaterdag 24-05-2008
tijd 10:00 - 13:00 uur
locatie Wilhelminaplein 2 te Naaldwijk
plaats Naaldwijk
website Naeldhuys Makelaardij
Informatiedag "Buytenplaets"

Informatiedag zaterdag 24 mei a.s. van 10.00 tot 13.00 uur op het Wilhelminaplein 2 te Naaldwijk

50 koopappartementen in een kwalitatief hoogwaardige omgeving!

Nieuwbouwwijk "Buytenplaets", nabij de Endeldijk te Honselersdijk, wordt verrijkt met het plandeel: "Boomparck".
De Bouhuisen Groep uit Naaldwijk ontwikkelt hier tegenover de Burgemeester Hoogenboomstraat drie appartementengebouwen, te weten; blok B, C en D met ieder hun eigen specifieke kenmerken. Aan de voorzijde kijkt u hier uit op water en groen, aan de achterzijde groeien veel bomen en heeft u uitzicht op de reeds opgeleverde nieuwbouwwijk "Aquaparck".

De gebouwen vallen op door de vele, grote raampartijen, de gezellige hoekterrassen en het gebruik van duurzame baksteen. De woningen zijn bereikbaar via een trappenhuis met lift, aan de voorzijde van elk gebouw. Verder zijn alle appartementen en penthouses uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals videofooninstallatie en afsluitbare parkeerkelder.

Specificaties blok B en C:

2 appartementencomplexen met voornamelijk 2-kamer appartementen groot ca. 81 m2 en 86 m2. met schuifpui naar hoekbalkon, eigen parkeerplaats en centrale berging in parkeerkelder.

Prijzen vanaf € 196.500,-- v.o.n.

Specificatie blok D:

1 appartementencomplex met 3-kamerappartementen groot ca. 109 m2 en 105 m2. met schuifpui naar hoekbalkon, apart toilet, eigen parkeerplaats en eigen berging in parkeerkelder.

Prijzen vanaf € 249.000,-- v.o.n.

Penthouses:

3-kamer appartementen met de mogelijkheid tot een 3e slaapkamer, groot 155 m2 en 135 m2. schuifpuien naar het rondom gelegen terras, eigen parkeerplaats en een berging in parkeerkelder.
Prijzen vanaf € 369.000,-- v.o.n.


(advertentie)