Evenementen

Start verkoop Herenhuizen Twiske in Amsterdam-Noord

datum zaterdag 07-06-2008
tijd 12:00 - 16:00
locatie Eurowoning Huizenwinkel aan de IJburglaan 618
plaats Amsterdam
website www.woneninelzenhagen.nl
Start verkoop Herenhuizen Twiske in Amsterdam-Noord

ZATERDAG 7 JUNI START VERKOOP HERENHUIZEN TWISKE IN AMSTERDAM

Het plan Twiske omvat 18 royale herenhuizen met, uniek voor Amsterdam, een parkeerplaats op eigen grond. Behalve dat, hebben deze woningen nog een flink aantal andere pluspunten. Zoals een bijzonder lichte entree met een vide die doorloopt vanaf de begane grond tot de eerste etage. Verder beschikken de woningen op de begane grond over een flinke berging met plaats voor uw wasmachine en droger en aan de achterzijde een ruime tuinkamer. Deze geeft door openslaande deuren toegang tot de achtertuin die aan een waterpartij grenst.

Verder hebben de herenhuizen Twiske een grote woonkamer met open keuken, totale oppervlakte bijna 38 m², op de eerste verdieping. Hierdoor ontstaat een totaal woonprogramma, samen met de tuinkamer van 61,3 m². Ook heeft u volop vrijheid en profiteert u van de extra lichtinval. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer met een tweede toilet. Verder beschikt u ook nog eens over een royale bergzolder op de derde verdieping. De architectuur van de herenhuizen Twiske doet sterk denken aan de traditionele bouwstijl van de Zaanstreek en de dorpen aan het IJ en het IJsselmeer. Het zijn kleurige houten huizen, zoals ze bijvoorbeeld op de Zaanse Schans te vinden zijn. Met afwisselende gevels in een markante kleurstelling, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van houtaccenten.
Prijzen vanaf € 439.500 v.o.n.

Elzenhagen
De herenhuizen Twiske liggen in Elzenhagen, een aantrekkelijke nieuwe woonbuurt in Amsterdam Noord met een gevarieerde bebouwing, omringd door veel groen en water. Door de variatie in bebouwing ademt Elzenhagen een plezierige, intieme woonsfeer op een menselijke schaal. Elzenhagen maakt deel uit van het nieuwe Centrum Amsterdam Noord, kortweg CAN, een bruisende mix van wonen, werken en recreëren. Aantrekkelijk, betaalbaar, met volop ruimte en alle mogelijke voorzieningen die het leven zo leuk maken. En dat op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad.

Eurowoningen
De herenhuizen Twiske zijn een ontwikkeling van Blauwhoed Eurowoningen uit Rotterdam. Eurowoningen onderscheiden zich onder andere door aspecten als energiebesparing, milieubewust bouwen en veiligheid in en rond de woning. Zo beschikken ze over het Politiekeurmerk Veilig Wonen Nieuwbouw. Daarnaast worden Eurowoningen gebouwd onder garantie van Stichting Waarborgfonds Koopwoningen SWK.

Wilt u meer weten over de herenhuizen Twiske en Elzenhagen? Kijk dan op www.woneninelzenhagen.nl en www.centrumamsterdamnoord.nl.


(advertentie)