Evenementen

Open huis Park Abshoven

datum zaterdag 28-06-2008
tijd van 12:00 tot 14:00 uur
locatie Abshoven 29 12
plaats Munstergeleen
website ruijters.nl
Open huis Park Abshoven

Open huis op 28 juni 2008 van 12:00 tot 14:00 uur in de modelwoning.

Dit exclusieve woonbouwplan ligt aan de rand van Munstergeleen. In het geografisch middelpunt van Landschapspark De Graven. Een groene gordel van tientallen hectares omsluit nu reeds Park Abshoven. Een park waarin u niet hoeft te wieden. Hier is iedere dag een vakantiedag.

Lange tijd was het voormalige kloostercomplex Abshoven, met herenhuis en hoeve eigendom van de Abdij Valdieu (B.). De grote schuur uit 1715, het herenhuis uit 1716 en de zuidelijke vleugel uit 1717 vormen de oudste delen. In 1901 werd Abshoven een zusterklooster. Vele jaren lang is het complex in gebruik geweest als instelling voor jeugdhulpverlening.

Wonen in Park Abshoven is wonen met stijl op een unieke toplocatie. Een locatie waar alleen exclusieve woningen tot hun recht komen. Stijlvolle woningen die helemaal passen in de omgeving en historie.

Wonen in de unieke omgeving van een Engels landschapspark, het Geleenbeekdal en Landschapspark de Graven. Dat is genieten van vergezichten, water, natuur en bos.
Zo wordt elk uurtje vrije tijd een korte vakantie.

Penthouse appartement 16 (tweede verdieping) type E1: MODELWONING
Indeling: o.a. Ruime woon- en slaapkamers met in elke kamer een telefoon en tv-aansluiting. Een badkamer met een dubbele wastafel, een ligbad en douche.

De klasse van het penthouse is de zee aan ruimte, de doordachte opzet en de hoge kwaliteit. Alle woningen bieden u de ruimte. Letterlijk en figuurlijk

In het ontwerp van de woningen is veel aandacht besteed aan uw veiligheid. De parkeergarage onder het centrale plein is vanuit de 3 appartementsgebouwen direct en veilig te bereiken. U rijdt zonder uit te stappen de volledig afgesloten garage in en bereikt binnendoor met de lift uw woning. Voor de bewoners van de hoevewoningen zijn ook parkeerplaatsen voorzien in de parkeergarage.

De centrale parkeergarage met voldoende parkeerplaats zorgt voor een "autoloze" omgeving.

De prijs van deze modelwoning is inclusief 2 parkeerplaatsen, keukeninrichting, spuitwerkwanden, sanitair/tegelwerken, laminaat en stoffering.


(advertentie)