Evenementen

Vrije kavels in Villapark Waterrijk Woerden in verkoop!

datum dinsdag 16-09-2008
tijd 20.00 uur
locatie Blekerijlaan 14
plaats Woerden
website www.waterrijkwoerden.nl
Vrije kavels in Villapark Waterrijk Woerden in verkoop!

Binnenkort komen er weer nieuwe vrije kavels in Villapark Waterrijk Woerden in verkoop. Deze negende kaveluitgifte bestaat uit 16 riante kavels van 290 m² tot 879 m². De verkoopprijzen variëren van € 192.500,-- tot € 464.000,-- inclusief BTW. Vanaf 17 september kunt u de kavellijst vinden op www.waterrijkwoerden.nl

13 kavels zijn bedoeld voor een vrijstaande woning. Eén kavel is een zogenaamde Berlagekavel, genoemd naar de architect H.P. Berlage. Dit is een bijzondere kavel, bedoeld om een architectonisch markeerpunt in het villapark te worden. In deze negende tranche wordt de Berlagekavel een zogenaamde brugvilla, die georiënteerd is op de nabijgelegen brug. Verder zijn er drie kavels voor een drie-onder-een-kapwoning.
Informatieavond

Op dinsdag 16 september organiseert de gemeente Woerden een informatieavond over de kavels in Waterrijk Woerden. Deze avond begint om 20.00 uur in het stadhuis van Woerden, Blekerijlaan 14.
U bent van harte welkom!

Vanaf 17 september is uitgebreide kopersinformatie beschikbaar bij Groenendael Makelaardij B.V.
Hogewoerd 32a, 3441 BE Woerden, telefoon (0348) 416886.

Inschrijven en loting
Vanaf woensdag 17 september kunt u zich inschrijven bij Warning & Van Deuren Notarissen te Woerden. Een inschrijfformulier en de uitgebreide informatiemap is verkrijgbaar via makelaar Groenendael. De inschrijving sluit op 22 oktober om 17.00 uur. De loting is op maandag 27 oktober 2008 om 20.00 uur in het stadhuis van Woerden.
Villapark Waterrijk Woerden

Het groene villapark met zijn lange met bomen beplante straten en ruime kavels maakt deel uit van de nieuwe woonwijk Waterrijk Woerden. In Villapark Waterrijk Woerden kunt u zelf uw droomhuis bouwen. Een helder stedenbouwkundig plan biedt volop ruimte om uw individuele wensen te realiseren. Naast het villapark bestaat Waterrijk Woerden uit vier wooneilanden waar verschillende typen woningen worden gerealiseerd. Grenzend aan de woonwijk komen de natuurplas Breeveld en de grote recreatieplas Cattenbroek. Achter deze twee waterplassen strekt het polderlandschap zich ver uit.


(advertentie)