Evenementen

Start Verkoop - Het Vlaamse Erf

datum zaterdag 13-12-2008
tijd 11.00 - 13.00 uur
locatie Hoog Heulekom 17
plaats Oisterwijk
website Het Vlaamse Erf

Zaterdag 13 december 2008
Start Verkoop vrijstaande woningen en oude Vlaamse schuur aan de rand van de Panneschuur, Oisterwijk

 Wie droomt er u niet van? Een mooie nieuwe vrijstaande woning op een ruim perceel dat door oude houtwallen is afgeschermd van de hectiek van alledag. Een rustgevende oase aan de rand van het buitengebied van Oisterwijk.

De architectuur van de woningen is een afgeleide van de vormgeving van de huidige Vlaamse schuren die zich nu op het terrein bevinden en stralen dezelfde sfeer uit. De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond en een slaap- en badkamer op de verdieping. Daarnaast nog een grote ruimte op de verdieping die door middel van een vide direct in contact staat met de woonkamer. Door de grote glasoppervlakte geniet u optimaal van de natuur om u heen. Tevens wordt u een kans geboden om te gaan wonen in een originele oude Vlaamse schuur. Van der Weegen is namelijk op zoek naar mensen die de schuur om willen bouwen tot woning met respect voor de huidige vorm. Prijzen van de vrijstaande woningen vanaf € 495.000,-

De start van de verkoop van de starterswoningen wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2009.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken op de info-ochtend op locatie op zaterdag 13 december van 11.00 tot 13.00 uur, aan de Hoog Heukelom 17 te Oisterwijk. U kunt de omgeving en de Vlaamse schuur in kerstsfeer ervaren met warme chocomelk en apfelstrudel. Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de vrijstaande woningen en de bestaande Vlaamse schuur.

Klik hier voor meer informatie over het project, het inschrijfformulier en de toewijzingsvoorwaarden:

Verkoop en informatie:
Van den Elzen Garantiemakelaars
013 528 52 85
info@elzen.nl
www.elzen.nl(advertentie)