Evenementen

Meidendag 2009 - Maak kennis met de bouwwereld

datum donderdag 23-04-2009
tijd 08.30 - 20.00 uur
locatie Zwolle
plaats Zwolle
website http://www.meidendag.nl

Daar is ie weer! Het programma, dit keer voor alweer de 6e Meidendag die op 23 april 2009 gehouden! Nog niet ingeschreven? Meld je snel aan! Enigszins huiverig om alleen te komen? Neem gerust een vriendin mee! Wel graag schone kleren meenemen, je kunt tijdens het laatste onderdeel wat smerig worden. Geheel verzorgd, geheel gratis!

Schrijf je nu in!

 

08.30 --- 09.00 uur

Maak alvast kennis met andere deelnemers onder het genot van een kopje koffie of thee en een lekkere koek.

09.00 --- 09.30 uur

Gastspreker. Interessante persoonlijkheid met een interessant verhaal.

09.30 --- 11.30 uur

Vorig jaar ook meegeweest? Dan kun je het heipaalschilderen vast nog wel herinneren! Hoe is het nu eigenlijk geworden? Welk gebouw staat er nu eigenlijk op onze roze heipaal? Bij de Hogeschool Windesheim wordt een nieuw gebouw, gebouw X genaamd, gebouwd. Vorig jaar was alleen de fundering nog maar te zien, dit jaar al volledig op hoogte! Een interessante excursie met doe-activiteiten!

11.30 --- 12.00 uur

We stappen op de bus naar�Ķ Een erg gewaagd, maar vooral erg leuk middagprogramma! Benieuwd welke bijzondere beroepen je nog meer hebt binnen de bouwwereld? Doe dan mee! Echt voor stoere meiden, plezier is gegarandeerd!

12.00 --- 13.00 uur
Lunch! Eerst lekker eten voordat we een boordevol middagprogramma hebben.

13.00 --- 13.30 uur

Een lezing over een speciaal bouwberoep. Je had je vast nog niet bedacht dat dat ook nog kan met een opleiding bouwkunde!

13.30 --- 15.30 uur

De groep wordt in 2-en gesplitst. Beide groepen krijgen 2 unieke onderdelen van dit beroep te zien, maar vooral ook te doen!

- De ene groep krijgt eerst tekst en uitleg over deze bouwrichting, brengt een bezoek aan de werkplaats en gaat ook zelf de armen uit de mouwen steken!;

- De andere groep gaat zelf voor bouwvakker spelen! Ooit wel eens een kraan, een graafmachine of ander groot materieel willen besturen? Dan is dit je kans!

Diverse machines worden tentoongesteld en wij mogen ze uittesten!

15.30 --- 17.30 uur

Dit is het echte werk! De highlight van de dag dat absoluut niemand mag missen! Iedereen met een beetje lef strijd mee voor de verbegeerde titel. In competitieverband strijden de teams tegen elkaar. Welke groep meiden komt als eerste als heel team over de finish?

17.30 --- 18.00 uur

Allemaal weer de bus in en vertrek naar ons welverdiend diner!

18.00 --- 20.00 uur

In een leuk restaurant in de binnenstad van Zwolle drinken we een borrel met ze allen en proosten op een geslaagde dag. Daarna gaan we lekker eten en gaat iedereen met een tevreden, maar vooral voldaan gevoel weer naar huis.

 


(advertentie)