Evenementen

Woondag Drechtsteden

datum zaterdag 09-10-2010
tijd 10.00 - 16.00 uur
locatie De Baanhoek West te Sliedrecht
plaats Sliedrecht
website Woondag-drechtsteden.nl

De Woondag Drechtsteden geeft u een totaaloverzicht van alle nieuwbouwprojecten in de regio Drechtsteden, zowel in de koop als huursector. Op de beurs zijn ruim 20 makelaars,corperaties en bouwondernemingen aanwezig waaraan u direct uw vragen kunt stellen.

Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht,Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht vormen samen de Drechtsteden. Ze bieden een ongekende diversiteit aan woningen rond een historisch hart en met alle voorzieningen voor ruim 260.000 inwoners.Zes prachtige gemeenten tussen water en groen: Aangenaam, dit zijn de Drechtsteden!

De Woondag Drechtsteden 2010 vindt plaats in de Baanhoek West te Sliedrecht. De locatie is voor iedereen gemakkelijk te bereiken of u nu met de auto, fiets of OV komt.

De locatie van de Woondag is direct aan de A15 gelegen, u neemt op de A15 de afslag Sliedrecht West/ Wijngaarden. Daarna volgt u de bewegwijzering naar de beurs. Vanaf Zwijndrecht, Dordrecht en HI Ambacht is de locatie binnen een kwartier bereikbaar.

Indien u met het openbaar vervoer komt dan kunt u uitstappen bij de tijdelijke halte Woondag, deze is direct naast de beurs gelegen. Vanuit Dordrecht neemt u buslijn 13 nemen en vanuit Papendrecht/Sliedrecht neemt u buslijn 87. Vanuit de andere gemeentes dient u eenmaal over te stappen.


(advertentie)